T6600 bilgisayara hangi işletim sistemi yüklenmeli?

Xiasthe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde bir bilgisayar var;
Ekran kartı: Ati Radeon 4500 series.
İşlemci: Intel Core Duo 2 t6600.
RAM: 4 GB 533MHz.
Depolama: 120 GB.
Sistem eski arkadaşlar Windows 10 kurulu şu anda güncelleme yaparken hata falan oluşuyor uyku modundan çıkınca Wi-Fi bağlanmıyor falan birçok hata var bunlar. Hata almaktan yıldım yavaş çalışması başlıca sorun sizce hangi işletim sistemi kurulmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7. Daha modern bir Windows istiyorsanız 8.1. Güncel bir şey kullanayım diyorsanız Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz.

Windows 7. Daha modern bir Windows istiyorsanız 8.1. Güncel bir şey kullanayım diyorsanız Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz.

Windows 7 hakkında duyumlarım pek iyi değiş hocam tarayıcıyı bile açamayabileceğini duydum Linux dağıtımlarına da baktım lakin Mint olsun Kali olsun pek hoşuma gitmedi 8.1 için ise optimizasyonun çok kötü olduğunu duymuştum ama Windows 10 çok yavaş.

Aksine, windows 8.1 eski donanımlarda ssd olamdan bile çok hızlı, çok iyi çalışıyor. Başlat menüsü modu yükleyip saçmasapan metro arayüzünden de kurtulursun ve gayet güzel kullanılır. Eski bir hobi bilgisayarım var, 2007-8 yıllarından kalma ve yaptığım denemelerde en iyi performansı 8.1 den aldım.

Aksine, Windows 8.1 eski donanımlarda SSD olamdan bile çok hızlı, çok iyi çalışıyor. Başlat menüsü modu yükleyip saçma sapan metro arayüzünden de kurtulursun ve gayet güzel kullanılır. Eski bir hobi bilgisayarım var, 2007-8 yıllarından kalma ve yaptığım denemelerde en iyi performansı 8.1'den aldım.

Peki Windows 8.1'in hangi sürümünü yüklemeliyim Rufus'tan yazdırıp deneyeyim ISO inditme linkide önerebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı