T7 V22.1 ekran takılmaları normal mi?

Murderer

Hectopat
Daha fazla  
Arızalarından dolayı sürekli model değiştirdim. Şu an 4. model. Forumda herkesin önerdiği T7 V22.1'de (alalı 2. gün) ekran takılmaları var ufak ufak. Az önce bir tane ölü piksel çıktı. Onun harici soğutması, performansı gerçekten çok iyi. Monster'dan sıkıldım artık ve MSI GP66 Leopard modelini düşünüyorum. Sizce değişim mi talep edeyim, yoksa direkt iade edip MSI mı alayım? Fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam takılma var derken mouse mu takılıyor? Ölü piksel çıkmış demişsiniz, müsaittesiniz video atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera lensi algılayamıyor takılmaları. Anlık drop gibi diyeyim öyle daha net olur. Bir de ölü pikselimiz var dediğim gibi. Artık Monster'ın kalitesizliğinden bıktım. MSI almamı önerir misin? Önceden hiç kullanmadım, bilmiyorum.
Hocam takılma var derken mouse mu takılıyor? Ölü piksel çıkmış demişsiniz, müsaittesiniz video atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı