T7 v22.1 vs T5 v.21.4

Bütçe
15000
Hocam panel sıkıntılı diye bende çok korkmuştum fakat 22.1'i 2 gündür kullanıyorum herhangi bir problem çıkmadı.(bu arada ben bu forumda bir arkadaşın paylaştığı Chrome ayarını yaptım belki de o yüzden sıkıntı yapmadı.)Tabii fiyatlar arttı ben 22.1. 1 almıştım 15300 TL'ye şu an 16900 TL olmuş. Yine de laptopla ilgili herhangi bir merakın olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.
T5 V21.4'ün kasası daha iyi, daha ince ama daha fazla ısınır.
T7 V22.1'in kasası daha kötü, daha kalın ama daha az ısınır.
22.1'in panelinin sorun çıkartma ihtimalı var ayrıca, Chrome kaynaklı duruyor ama kesin değil. İade süreci sizi zorlamazsa 22.1.
Hocam kesinlikle chrome kaynaklı değil demişsin fakat neye göre bunu söyledin.Bu sorunu yaşayan 5-6 arkadaşın yazılarını okudum muhabbet ettim hepsi ya chromeda dolaşırken ya chromeda netflixten dizi izlerken ya da chromedan youtubeda videolar izlerken sorun yaşamışlar

Hocam panel sıkıntılı diye bende çok korkmuştum fakat 22.1'i 2 gündür kullanıyorum herhangi bir problem çıkmadı.(bu arada ben bu forumda bir arkadaşın paylaştığı Chrome ayarını yaptım belki de o yüzden sıkıntı yapmadı.)Tabii fiyatlar arttı ben 22.1. 1 almıştım 15300 TL'ye şu an 16900 TL olmuş. Yine de laptopla ilgili herhangi bir merakın olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.

Hocam karıştırdın galiba önceden 14.500 falandı şimdi 15.300.

Hocam karıştırdın galiba önceden 14.500 falandı şimdi 15.300.

Hocam v22.1.1 yani Windows'lu ve 1 TB SSD'li versiyonunu Trendyol %5 sepet indirimiyle beraber 15300 TL'ye aldım. Maalesef şu anda bu fiyata windowssuz ve 512 GB SSD'li alabiliyoruz :(

Hocam kesinlikle chrome kaynaklı değil demişsin fakat neye göre bunu söyledin.Bu sorunu yaşayan 5-6 arkadaşın yazılarını okudum muhabbet ettim hepsi ya chromeda dolaşırken ya chromeda netflixten dizi izlerken ya da chromedan youtubeda videolar izlerken sorun yaşamışlar
Bu arada bu forumdaki bir arkadaşın paylaştığı ayar demişim o arakadaş senmişsin @Dark Lord of the Sith 😁
Saolasın ayarın işe yarıyor :)

Kesinlikle chrome kaynaklı demedim hocam, chrome kaynaklı olup olmadığından emin değilim demiştim. Chrome kaynaklı gibi duruyor ama. Sizde sorun çıkmaz umarım. Kasa kalitesi nasıl? Soğutması nasıl?

Kesinlikle Chrome kaynaklı demedim hocam, Chrome kaynaklı olup olmadığından emin değilim demiştim. Chrome kaynaklı gibi duruyor ama. Sizde sorun çıkmaz umarım. Kasa kalitesi nasıl? Soğutması nasıl?

Anladım hocam yanlış anlamışım.
Kasa kalitesi olarak laptopun kapağı sert sağlam bir his veriyor. Elimizi klavyeye koyduğumuzda kolumuzun değdiği yer ise kauçuk gibi yumuşak ve elimizin hoşça kaydığı güzel bir malzemeyle kaplanmış kısacası bence hoş bir kasa kalitesi var. Elbette daha iyileri vardır fakat daha önce kullandığım Dell laptop(2017) ile kasa kalitesi olarak pek bir farkı yok. Özellikle Monster'ın kasaları çok kötü algısı bu laptop üzerinde hükümsüz. Soğutmasına gelince özellikle yüksek grafik kalitesine sahip oyunlarda turbo moda alınca fanlar ses çıkarıyor bayağı fakat ısınmayan bir laptop yapmışlar. Fanlar şu anda çok yeterli.Ek olarak belirteyim TN panel 15.6 inc 1920x1080 bir ekran kullanıyordum.Ips 17.3 ve 2560x1440 ekrana geçince aşık oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı