T7100 sisteme kurgu programı önerisi

Zampiri

Picopat
Daha fazla  
Core 2 Duo T7100.
GMA 945 350 MB.
RAM 2 GB, 3'e yükselteceğim.
Windows 8.
Düşük gereksinimli kurgu programı istiyorum.

Windows 7 kullan. RAM'in zaten az Windows 8 çok olmasa da en az 1 GB RAM kullanıyor Windows 7 ise maksimum 500 MB. Düşük sistemli kurgu programı önerisine gelirsek Camtasia Studio 8-9 veya Movavi video editor Plus.

Windows 7 kullan. RAM'in zaten az Windows 8 çok olmasa da en az 1 GB RAM kullanıyor Windows 7 ise maksimum 500 MB. Düşük sistemli kurgu programı önerisine gelirsek Camtasia Studio 8-9 veya Movavi video Editor Plus.
Önerin için teşekkür ederim.
Söylemeyi unuttum, Windows 8.1 Lite sürümü var. Görev yöneticisinden baktığımda 600MB civarı tüketiyor.
Movavi'ye bakayım ben, kullanması kolay mı?

Önerin için teşekkür ederim.
Söylemeyi unuttum, Windows 8.1 Lite sürümü var. Görev yöneticisinden baktığımda 600MB civarı tüketiyor.
Movavi'ye bakayım ben, kullanması kolay mı?
Windows 7 kullanmanı tekrardan şiddetle öneriyorum. Söylediğim gibi "MAKSİMUM" 500 MB kullanıyor. Ve evet movavi gayet basit bir uygulama. Aklı olan her kişinin kullanabileceği bir program.

Windows 7 kullanmanı tekrardan şiddetle öneriyorum. Söylediğim gibi "MAKSİMUM" 500 MB kullanıyor. Ve evet movavi gayet basit bir uygulama. Aklı olan her kişinin kullanabileceği bir program.
Tamamdır. Windows 7 yüklerim İso'yu yazınca.
Linux sürümleri hakkında bilgin var mı? Daha iyi performans verir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı