T9600 sisteme düşük boyutlu oyun önerisi

To the moon.
Papers plaese.
Terraira.
Limbo.
Forager.
Katana zero.
Mortal combat 4.

Tam istediğiniz gibi olmasada bu oyunlar max 200 mb'dır. Şans vermenizi öneririm zaten çokta alternatifiniz olduğunu sanmıyorum.
Hocam bunlari boyutlari umarim dusuktur :)

To the moon.
Papers plaese.
Terraira.
Limbo.
Forager.
Katana zero.
Mortal combat 4.

Tam istediğiniz gibi olmasada bu oyunlar max 200 mb'dır. Şans vermenizi öneririm zaten çokta alternatifiniz olduğunu sanmıyorum.
to the moon oyununu arattigimda sadece muzik geliyor.

To the moon.
Papers plaese.
Terraira.
Limbo.
Forager.
Katana zero.
Mortal combat 4.

Ellerinize saglik 400 mb falan ama oyunlar mukemmel oynanmasi gerekiyor.

Son düzenleme:

Hocam mortal kombat 4 ne zamandan beri PC üzerinde var? PlayStation 1 üzerinde ne oynardım. :(

https://store.steampowered.com/app/206440/To_the_Moon/?l=turkish buyrun linki. Diğer oyunların çoğu 100-150 mb hocam istediğiniz gibi kontrol etmiştim ben.

Hocam mortal kombat 4 ne zamandan beri PC üzerinde var? PlayStation 1 üzerinde ne oynardım. :(

Ayrıca burdanda veya başka yerden bedava indirebilirsiniz. Youtue linkindekş dosyayı kontrol ettim virüs yok. Ama galiba biraz uğraşmanız gerek ben çalıştıramadım belki win10'dan dolayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
https://store.steampowered.com/app/206440/To_the_Moon/?l=turkish buyrun linki. Diğer oyunların çoğu 100-150 mb hocam istediğiniz gibi kontrol etmiştim ben.

Ayrıca burdanda veya başka yerden bedava indirebilirsiniz. Youtue linkindekş dosyayı kontrol ettim virüs yok. Ama galiba biraz uğraşmanız gerek ben çalıştıramadım belki win10'dan dolayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ah be hocam mortal combat 4 un haraket keylerini anlayamadim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı