Blacanka
Decipat
Fiyatı ve parçaları harikaydı, aldım hocam. Heyecanla bilgisayarın gelmesini bekliyorum.
Hayırlı olsun hocam. Bu sistemin gideri var.
Fiyatı ve parçaları harikaydı, aldım hocam. Heyecanla bilgisayarın gelmesini bekliyorum.
Merhaba; YouTube'da gezinirken gördüm, fiyatı çok iyi görünüyor. Bu sistemi MLD SSD 1 TB ve 3600 mhz RAM yapılarak alınır mı? RX 6600 sorun çıkarır mı?
Eki Görüntüle 1885549
Eki Görüntüle 1885550
![]()
TAA-BACKGROUND/INTEL Core i3 13100F/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
TAA-BACKGROUND/INTEL Core i3 13100F/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam butceniz varsa islemciyi 5600 yapin.
Çıktığı gün aldım hocam. RAM, SSD ve Kasa rengi değişimi ile 14.100₺'ye aldım.Sanırım siz aldıktan sonra zam gelmiş 17 bin TL olarak görünüyor.
Çıktığı gün aldım hocam. RAM, SSD ve kasa rengi değişimi ile 14.100₺'ye aldım.
Aynı sistemi ben de aldım, inşallah sorunsuz bir şekilde yarın gelecek. Sizin de incelemenizi heyecanla bekliyorum.Bilgisayar elime ulaştı.
Birkaç hafta sonra uzun bir inceleme yazmayı düşünüyorum.
Bilgisayar elime ulaştı.
Birkaç hafta sonra uzun bir inceleme yazmayı düşünüyorum.
Çıktığı gün aldım hocam. RAM, SSD ve Kasa rengi değişimi ile 14.100₺'ye aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.