Taahhüt bitimi ISS değiştirmek

Méticuleux

Kilopat
Daha fazla  
Turk Telekom'daki ADSL taahhütüm bugün itibariyle 35 gün sonra yani 12.03.2020'de bitiyor. Servis sağlayıcımı değiştirmek istiyorum.

Cayma bedeli ödememek ve port sorunu yaşamamak için geçmek istediğin servis sağlayıcıya tam olarak ne zaman başvurmam gerekiyor?

Kaçın TT'den bir servis bu kadar acı çektirir mi? Neyse ki taahhütsüz TürkTelekom paketi yaz gelince imkan olursa Superbox.
Port veriyorlar mı ve altyapının sorgula hepsinde? Sana ne kadar hız verebileceklerini sor.

Turk Telekom'daki ADSL taahhütüm bugün itibariyle 35 gün sonra yani 12.03.2020'de bitiyor. Servis sağlayıcımı değiştirmek istiyorum.

Cayma bedeli ödememek ve port sorunu yaşamamak için geçmek istediğin servis sağlayıcıya tam olarak ne zaman başvurmam gerekiyor?
Taahhüt bitince başvurmalısın. Türktelekom'un ne yapacağı belli olmaz. (Güvenmiyorum) Türknet sayfasına girip altyapı kontrolü yapmalısın. Resmini buraya at.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı