Taahhüt Bitince Hangi Servis Sağlayıcıyı Seçmeliyim?

Tabii ki anlatırım. Belgeleri henüz gönderemedim yarın göndereceğim.

Netspeed, TT altyapısını kullanarak hizmet veren bir ISP, TurkNet gibi kotasız tarifeleri var. Özellikle FTTH-B hizmet veriyor olması aşırı cazip üstüne her bütçeye uyğun tarife barındırmasıda işin kreması. Mevcut hattınızı kapattırmadan direk olarak TurkNet veya Netspeed'e nakil ettirirseniz port sorunu, eskisinden daha yavaş internet gibi sorunlardan daha hızlı kurtulursunuz.

Arkadaşlar yeniden merhaba.bu sabah itibari ile bir gelişme oldu,tecrübenize,bilginize ihtiyacım var. Bugün ekteki dosyalarda göreceğiniz üzere evimin önünde bir çalışma gördüm.Gittim sordum orada kazı yapan abilerimiz takılacak olan kutunun telefon olduğunu söyledi,eskilerinin kaldıracağını söyledi.Ben de yalnızca telefon yani internet değil diyince hayır hem internet hem telefon için olduğunu söyledi.Fiber olduğunu,3-4 aya kadar da fibere geçileceğini söyledi.Ben bu bilgiyi nasıl teyit edebilirim? Esas soru ise velev ki fiber gelmiş olsun yine de firmayı değiştirmeli miyim?

Dosya Ekleri

• IMAG0456.jpg
    340,5 KB · Görüntüleme: 91
Türknet adlı servis sağlayıcıyı şiddetle tavsiye ederim.

hocam tekrardan merhaba.Eylül ayında servis değiştireceğinizi söylemiştiniz. değiştirdiniz mi? değiştirdi iseniz hangi servis,memnun musunuz? 16 kasımda bitiyor benim sözleşmem. Ve hala kararsızım

hocam tekrardan merhaba.Eylül ayında servis değiştireceğinizi söylemiştiniz. değiştirdiniz mi? değiştirdi iseniz hangi servis,memnun musunuz? 16 kasımda bitiyor benim sözleşmem. Ve hala kararsızım
Bizim yere göre mi böyle bilmiyorum ama Türknet denedim en başta ve tam bir fiyasko. Adamlara belgelerimi yolluyorum adamlar belgeyi teslim alıyorlar ama sistemlerinde gözükmediği için kaç kez aramama rağmen kimse çıkmadı telefona. Arından beni arayıp belgelerimi istediklerinde, belgelerimin ulaştığını söylediğimde yüzüme kapattılar. Sonrasında iptal etmek için çok mesaj yazdım Twitter vs. yerlere ve iptal oldu.

TT'nin saçmalığı yüzünden şuan VDSL kullanamıyorum ama Netspeed ADSL kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir kopma olmadı, sadece bir keresinde hız sorunu yaşadım ve 5 dakika içinde çözüldü. Yani Netspeed öneririm.

çok teşekkür ederim. 13 gün kaldı.karar veremedim,lanet olası TT den gına geldi artık.Şu an kota sıfır ama hala 300kb/sn çıldırmak üzereyim. Bi de Netspeed bakayım.

çok teşekkür ederim. 13 gün kaldı.karar veremedim,lanet olası TT den gına geldi artık.Şu an kota sıfır ama hala 300kb/sn çıldırmak üzereyim. Bi de Netspeed bakayım.
Benim de aynı şekildeydi internet hızım. Bence bir Netspeed deneyin. Zaten taahhütsüz olduğu için sorun yaşarsanız iptal ettirebilirsiniz.

netspeed ile iletişime geçtim ve sonuç aşağıdaki gibi çıktı arkadaşlar. Oysa TT de 16 mbyt'a kadar kullanıyorum yani paketin adı böyle.Bu arkadaşlara 8 mbyt mı yoksa 8 mbyt'a kadar mı diye sorduğumda eski internet sağlayıcınızın verdiği maksimum hızı alırsınız dediler.
Evet arkadaşlar modem arayüzü bilgilerim konunun en başında sabittir. Netspeed den gelen veri burda görülmektedir. TTnet aboneliğimi yenilememeye karar verdim,son kez fikrinizi almak istiyorum. Doğru yolda mıyım? Ayrıca Netspeeed ile TT deki alabildğim hızı ya da fazlasını alabilr miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…