Taahhüt Bitince Hangi Servis Sağlayıcıyı Seçmeliyim?

Hat değerlerinize bakınca en fazla 9 Mbps kullanabildiğiniz gözüküyor, haliyle 1 Mbps için 16 Mbps'e kadar olan bir pakete geçmek para israfı olacaktır, bence Netspeed 8 Mbps tarifesi hem daha uygun olur hemde AKN gibi saçmalıkla uğraşmazsınız.

Bu arada o kabinin üstüne bir numara yazıyor, harf ve rakamdan oluşan siyah renkli, o numara ile ilçe müdürlüğüne gidip bilgi alın, kabin aktif ve size hizmet veriyor ise sistemden güncelleme yapmalarını talep edin, ardından rahatlıkla yüksek hızları alırsınız.

sevgili arkadaşlar bugün itibari ile netspeede geçtim. Geçer geçmez ilk dakikalarda netspeeddeki arkadaş bana hattın berbat olduğunu 5mbyt down. 100kbyt upld. değerleri çok çok kötü dedi. Biz yine de servis elemanı gönderelim ama sanırım hattınızdaki kabloların değişmesi lazım dedi. şimdi size iki sorum olacak 1) bina kutusundan dairemdeki eve kadar kabloyu değiştirmek bana kaça patlar? 2) bu kablo değişiminden sonra net hzı düzelecek sanırım bu durumda boşuna mı netspeede geçmiş oldum?
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı