Taahhüt dolmadan TürkNet'e geçeceğim Superonline cayma bedeli

Kalan 2 aylık faturan cayma bedeli olarak gelir. Kaç lira oluyor hesapla

Örneğin aylık faturan 70 liraysa sana 140 lira cayma bedeli çıkarırlar.

140TL ancak öyle değilmiş indirimden faydalandığım ayların da her ay toplamı yani 22 ay indirim fiyatını toplayıp onu da ekliyorlarmış.
Hayır öyle değil. Ya kalan ayları alırlar ya da 22 ay indirim fiyatını alırlar. Bunlardan hangisi daha ucuz oluyorsa onu almak zorundalar. Yani 140 lira cayma bedeli çıkar.

Hayır öyle değil. Ya kalan ayları alırlar ya da 22 ay indirim fiyatını alırlar. Bunlardan hangisi daha ucuz oluyorsa onu almak zorundalar. Yani 140 lira cayma bedeli çıkar.

O zaman 20 gün daha bekliyeyim 1 ay kalıyor o zaman geçerim 70 TL'yi de TürkNet ödüyecek zaten.

O zaman 20 gün daha bekliyeyim 1 ay kalıyor o zaman geçerim 70 TL'yi de TürkNet ödüyecek zaten.

Eskiden kalan ayları alıyordular şu an kullandığın ay ne kadar ise indirimi çarpıp alıyorlar D-Smart iptal için 1800TL fatura çıkarmıştı bana yani ucuz olan diye bir şey yok sözleşmen bitene kadar bekle kardeşim.

Öyle yapacağım 2 ay bekliyelim bakalım. Eğer bir daha kandırıp taahhüt yaparlarsa tüketici hakem heyetine başvururum ailemi de uyarıcam Turkcell'den gelen telefonlara hayır desinler.

BTK kararı bu şekilde. Size çıkartılan fatura yasal yollarla oluşturulmamış
Öyle yapacağım 2 ay bekliyelim bakalım. Eğer bir daha kandırıp taahhüt yaparlarsa tüketici hakem heyetine başvururum ailemi de uyarıcam Turkcell'den gelen telefonlara hayır desinler.
Bence de 2 aydan zarar gelmez. Benim daha 8 ay var ya

BTK kararı bu şekilde. Size çıkartılan fatura yasal yollarla oluşturulmamış

Bence de 2 aydan zarar gelmez. Benim daha 8 ay var ya

Su gibi akar gider inşallah 24 aydı benimkisi şaşırdım 2 ay kalmış bir baktım Online işlemlerden 2018'de başlamış çok çabuk geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…