Taahhütlü ISS önerisi

Makaleler
3
Taahhütümün bitmesine kısa bir süre kaldığı için ISS arayışına başladım. Şu an kullandığım Millenicom 12 ay taahhütlü olarak 100 Mbps paketine 730 TL fiyat çekiyor modem kiralama ücretiyle. Fahiş bulduğum için Millenicom düşünmüyorum. Bunların dışında bildiğiniz kampanyalar ve ISS'ler varsa önerilerinize açığım. Şu anda Kablonet'in 100 Mbps her şey dahil paketi en mantıklı gelen paket durumunda benim için. Teşekkürler.

Adresimde 1000 Mbps'e kadar destekli Türk Telekom FTTH altyapı mevcut.

Birkaç hafta önce aynı sizin gibi Millenicom tarifemin taahhüdü bitti ve 700TL fiyat çektikleri için arayıp aboneliğimi iptal etmek istediğimi söyledim. Aynı 100 Mbps paketini 400TL'ye çekerek aboneliğimi yenilediler ve şu an orada devam ediyorum. Fakat Millenicom ve sadenet olarak iki ayrı oluşum mu var anlamadım. Millenicom üzerinden görüşmeme rağmen beni sadenet üzerinden tekrar abone yaptılar. Bunu bilen bir arkadaş yazar fakat F/P olarak bence şu an millenicom/sadenet kullanılabilir geliyor bana bir görüşmenizi tavsiye ederim.

Birkaç hafta önce aynı sizin gibi Millenicom tarifemin taahhüdü bitti ve 700TL fiyat çektikleri için arayıp aboneliğimi iptal etmek istediğimi söyledim. Aynı 100 Mbps paketini 400TL'ye çekerek aboneliğimi yenilediler ve şu an orada devam ediyorum. Fakat Millenicom ve sadenet olarak iki ayrı oluşum mu var anlamadım. Millenicom üzerinden görüşmeme rağmen beni sadenet üzerinden tekrar abone yaptılar. Bunu bilen bir arkadaş yazar fakat F/P olarak bence şu an millenicom/sadenet kullanılabilir geliyor bana bir görüşmenizi tavsiye ederim.
İlk abonelik yaparken taşındığımda da iptal etmek istediğimde aynı ayağı çekmişlerdi. Bu sefer de zorladım fakat bunlar zaten indirimli fiyatlar yardımcı olamıyoruz diyorlar. Benlik sorun yok zira Kablonet 2 sene taahhüt verdiği için daha mantıklı geliyor. Sadenet muhabbetini bilmiyorum, bir bakmak lazım.

Kablonet 100 Mbps 499 TL'ye en mantıklısı hocam. Gigafiber vs. olsaydı direkt TürkNet derdim.
Gigafiber olsa zaten şaşmam ama Ankara'da çok yaygın olmayan bir altyapı. 100 TL daha verip televizyon paketini de almak mantıklı geldi, illa bir gün kullanırım gibi geliyor.

İptal ettireceğimi söylediğimde en son 599 TL'ye indiler. Türksat Kablo her türlü daha mantıklı oluyor o yüzden. Yalın internet 110 TL daha ucuz.

Son düzenleme:
Bana 560 dediler, kabul ettim. Biraz daha mı pazarlık yapsaydım? 😬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı