Taahhütsüz internet alınır mı?

Merlinn2193

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba biz depremden sonra Mersin'de idareten bir yerde kalmaya başladık. İnternet için Superbox kullanıyorduk ama hem çok pahalı hem de yetmiyor. 4-5 aylık bir süre için gerektiğinden taahhütlü bir pakete de geçemiyoruz. Taahhütsüz internetleri araştırdım ama alınır mı? Bilmiyorum. Eğer alınır diyorsanız nereden alabileceğimi de yazarsanız sevinirim.

Hocam 4-5 aylık internet arıyorsanız ister istemez geçmek zorunda kalacaksınız. Sizin bütçenizi bilmediğimden dolayı bir internet markası önerisinde bulunmayacağım fakat siz kendi ailenizin durumuna göre uygun bir internet bulup ona geçebilirsiniz ama o internetin güvenilir olduğuna dikkat etmenizde veya bulunduğunuz ilde ki altyapı durumunun nasıl olduğu araştırmanız sizin için çok yararlı olur.

Hocam 4-5 aylık internet arıyorsanız ister istemez geçmek zorunda kalacaksınız. Sizin bütçenizi bilmediğimden dolayı bir internet markası önerisinde bulunmayacağım fakat siz kendi ailenizin durumuna göre uygun bir internet bulup ona geçebilirsiniz ama o internetin güvenilir olduğuna dikkat etmenizde veya bulunduğunuz ilde ki altyapı durumunun nasıl olduğu araştırmanız sizin için çok yararlı olur.

Öneriniz için teşekkür ederim. Bu konulara biraz yeniyim. Rica etsem bana belli markaları önerebilir misiniz? Aylık maksimum 350 TL bandında bir paket arıyorum. Altyapı sorgulattığımda 100 Mbps'ye kadar desteklendiği yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı