Arkadaşlar halihazırda kullanmış olduğum Millenicom ( sol altyapısı ) interneti yaşadığım hız sorunları nedeniyle iptal ettireceğim.
Turkcell'de kafama yatan bir paket buldum, müşteri hizmetleriyle konuştum ve almaya karar verdim. Son olarak görüşlerinizi alıp, olumlu yorum yapmanız halinde başvurumu tamamlayacağım.
Turkcell Superonline fiber altyapı.
Paket ve ücrete okeyim ancak iki konuda kararsız kaldım.
- Şu an evime kadar ince ve ucunda yeşil bir şey olan kablo geliyor. Bu altyapımın FTTH olduğu anlamına mı geliyor, yani yukarı belirttiğim hızı garanti alabiliyor muyum?
- Paket taahhütsüz olduğu için herhangi bir zam olduğunda faturaya ne kadar etki eder?
Turkcell'de kafama yatan bir paket buldum, müşteri hizmetleriyle konuştum ve almaya karar verdim. Son olarak görüşlerinizi alıp, olumlu yorum yapmanız halinde başvurumu tamamlayacağım.
Turkcell Superonline fiber altyapı.
- 500Mbit download / 50Mbit upload hız değerleri. ( bu hızı alabileceğimi söylediler umarım söylenildiği gibidir )
- Taahhüt yok.
- Wi-Fi 6 modem.
- Modem kullanım ücreti + kurulum ücreti dahil aylık faturam 205 TL olacak.
- *Modem kullanım ücreti 22 TL, kurulum ücreti 250 TL. Faturaya 10 taksit şeklinde yansıyacak. ( Total'de 205 TL )
Paket ve ücrete okeyim ancak iki konuda kararsız kaldım.
- Şu an evime kadar ince ve ucunda yeşil bir şey olan kablo geliyor. Bu altyapımın FTTH olduğu anlamına mı geliyor, yani yukarı belirttiğim hızı garanti alabiliyor muyum?
- Paket taahhütsüz olduğu için herhangi bir zam olduğunda faturaya ne kadar etki eder?