Taahhut bitmeden ADSL'den VDSL'e gecmek

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.515
Merhaba, su anda Türk Telekom ADSL altyapili bir internet kullanıyorum. 14 Mbps download, 0.6 upload. NetSpeed uzerinden altyapi sorgulamasi bu sekilde. Yaklasik 2.5 ay sonra taahhut bitiyor ve biz de bu sure icerisinde yeni bir eve tasinmak istiyoruz. Taahhut yenilemeden Türk Telekom kullanarak VDSL'e gecme imkanim var mi?

1617903273321.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, su anda Türk Telekom ADSL altyapili bir internet kullanıyorum. 14 Mbps download, 0.6 upload. NetSpeed uzerinden altyapi sorgulamasi bu sekilde. Yaklasik 2.5 ay sonra taahhut bitiyor ve biz de bu sure icerisinde yeni bir eve tasinmak istiyoruz. Taahhut yenilemeden Türk Telekom kullanarak VDSL'e gecme imkanim var mi?

Eki Görüntüle 964607
Tabii ki var. Tarifeni değiştirirsin. İstersen de tarifene göre taahhüt yaparsın. Ama saha dolabına bayağı uzaksınız. Denildiği gibi sağlıklı internet verilir mi bilemem. @Ulunay

. Yaklasik 2.5 ay sonra taahhut bitiyor ve biz de bu sure icerisinde yeni bir eve tasinmak istiyoruz. Taahhut yenilemeden Türk Telekom kullanarak VDSL'e gecme imkanim var mi?
Taahhüt bitmeden yeni bir eve taşınacaksınız ve VDSL pakete geçmek istiyorsunuz değil mi?

Böyle bir imkanınız olabilir. Bazı kampanyalarda taahhüt süresi uzamadan farklı paketlere geçiş yapabiliyorsunuz. MH'ye danışmanız lazım.
Tabii ki var. Tarifeni değiştirirsin. İstersen de tarifene göre taahhüt yaparsın. Ama saha dolabına bayağı uzaksınız. Denildiği gibi sağlıklı internet verilir mi bilemem. @Ulunay
Hocam önce eve bir taşınsalardı keşke 😟

Taahhüt bitmeden yeni bir eve taşınacaksınız ve VDSL pakete geçmek istiyorsunuz değil mi?

Böyle bir imkanınız olabilir. Bazı kampanyalarda taahhüt süresi uzamadan farklı paketlere geçiş yapabiliyorsunuz. MH'ye danışmanız lazım.

Hocam dedim ya tam net değil ama uzak değil mi?

Hayir hocam. Taahhutun bitme tarihiyle bizim tasinma tarihimiz ortalama olarak ayni. Yeni eve gectigimizde orada zaten %90 ihtimalle fiber olacak, o yuzden taahhut uzatmadan bu evde gecici olarak daha iyi bir internet kullanabilir miyim diye sordum. Umarim anlatabilmisimdir. Yeni eve tasininca zaten farkli bir ISS kullanacagim, tovbe ettim bir daha Turk Telekom kullanmam.

Hayir hocam. Taahhutun bitme tarihiyle bizim tasinma tarihimiz ortalama olarak ayni. Yeni eve gectigimizde orada zaten %90 ihtimalle fiber olacak, o yuzden taahhut uzatmadan bu evde gecici olarak daha iyi bir internet kullanabilir miyim diye sordum. Umarim anlatabilmisimdir. Yeni eve tasininca zaten farkli bir ISS kullanacagim, tovbe ettim bir daha Turk Telekom kullanmam.
Şimdi anladım.

Taahhüttün bitme tarihiyle bizim taşınma tarihimiz ortalama olarak ayni. Yeni eve geçtiğimizde orada zaten %90 ihtimalle fiber olacak, o yüzden taahhüt uzatmadan bu evde geçici olarak daha iyi bir internet kullanabilir miyim diye sordum. Umarım anlatabilmişimdir.
Taahhütsüz tarife üzerinden faturalandırılırsınız ama var.
Hocam dedim ya tam net değil ama uzak değil mi?
Mesafe uzak ama hat değerlerini yeni eve geçene kadar göremeyiz...

Saha dolabına uzaklık en çok kaç olmalı? Ben de 143 metre yazıyor. Vaadedilen 75 Mbps'yi sağlıklı bir şekilde verebilirler mi sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı