Tab 3 7.0 T210 root sonrası ekran bozuldu

oguzhanaltuner

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Meslek
ÖĞRETMEN
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey SuperSU Türkçe idi, Root'u kaldır seçeneği vardı kaldırdım hiç bir şey değişmedi, program gitti sadece.

Acaba yapabileceğim başka bir şey var mıdır? Orijinal haline çevirebilir miyiz bunu?

Fiziksel bir bozukluk yok sanırım ekranda çünkü Root'u yanlış mı yaptım diyerek bir kaç defa daha denedim download ekranında, normal çalışıyor.

Arkadaşımın telefonu vardı Galaxy Ace S5830i idi versiyonu, bana verdi rom atayım diye. Ben yanliş atmısım, telefon açılmadı sonra. Telefon recovery falan girmiyor sonra bende Odin'i indirdim, gerekli dosyaları buldum ve ilk gün ki haline getirdim sonra telefonu romladım.

Tab 3 7.0 t210 için gerekli dosyaları nereden bulabilirim? Nasıl yapabilirim? Recep bey siz bayağı bilgilisiniz bana yardımcı olabilir misiniz? Garantiye de veremiyorum KKTC'deyim, burada yapabilecek biri de yok. Kendim halletmek zorundayım bir şekilde.

Çok sağol yardımın için kardeşim, indiriyorum şuan. Bir de nasıl yapacağımı yazabilir misin zahmet olmazsa? Ben yanlış bir şey yapmayayım şimdi. Teşekkür ederim tekrardan.

• Kies'i yükleyin ve usb sürücüsü yüklendikten sonra silin.
  • Cihazı recovery moda alın (Cihaz kapalıyken ana menü, ses açma ve güç tuşuna ekran gelen kadar aynı anda basılı tutun).
  • Menüden Wipe data/Factory reset ve ardından yese basın (Tüm verileriniz silinecektir.).
  • Aynı işlemi Wipe cache partition için yapın.
  • Buradan Odin'i indirin.
  • Odin'i rardan çıkarın.
  • Odin'i açın.
  • Tableti menüdeyken kapatıp Download Modda açın (Cihaz kapalıyken ana menü, ses kısma ve güç tuşuna ekran gelen kadar aynı anda basılı tutun.)
  • Tableti usb ile bağlayın.
  • Odin'de mavi ışık yanana kadar bekleyin.
  • Mavı ışık yanınca AP / PDA butonuna tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçin.
  • Re-partition'un seçili olmadığından emin olun.
  • Başlatın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı