Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum.
Hocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reset seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle:
Hocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reşat seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle:
Hocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reset seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle: