Tab 3 Lite açılmıyor

• Konuyu başlatan 0_0emre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 869

0_0emre

Hectopat
Daha fazla  
Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum.

Dosya Ekleri

• 17613149891822294301491552967091.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 20
Kurulu hatta tam şu an zaten kurulu tekrar kurmak istiyor musun dedi kurmak istediğimde benim A56'yı görüyor Odin ama tableti görmüyor.

Yani hocam bilemiyorum. Cihaz galiba full brick olmuş. Yapacak bir şey yok gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunuda deneyin olmassa yapacak birşey yok gibi görünüyor.

inşallah olur değeri fazla yüksek bende arada acıp eskılerı hatırlıyodum sadece

TWRP uzerınden kurtaramaz mıyız?

Hocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reset seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle:

Öyle yapalım yeter ki kurtaralım twrp yokken ben burdan kurmustum twrpyı hatırlıyorum cok onceden

suan oranın oldugu tuslar twrp acıyor malesef nasıl yapılır gosterırsenız ben hemen denerım

Hocam cihazı TWRP moduna alır mısınız? Alınca ekran görüntüsü atın. Seçenekleri detaylı görünsün resimde.

Dosya Ekleri

• 17613211095872589517023974781467.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…