Burayı diyorsunuz değil mi?
Kurulu hatta tam şuan zaten kurulu tekrar kurmak istiyormusun dedi kurmak istediğimde benim a56yı görüyor odin ama tableti görmüyorSamsung USB drivers kurulu mu?
Kurulu hatta tam şu an zaten kurulu tekrar kurmak istiyor musun dedi kurmak istediğimde benim A56'yı görüyor Odin ama tableti görmüyor.
twrp uzerınden kurtaramazmıyızYani hocam bilemiyorum. Cihaz galiba full brick olmuş. Yapacak bir şey yok gibi.
bunuda deneyin olmassa yapacak birşey yok gibi görünüyor.
TWRP uzerınden kurtaramaz mıyız?
Hocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reşat seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle:
Eki Görüntüle 2592871
suan oranın oldugu tuslar twrp acıyor malesef nasıl yapılır gosterırsenız ben hemen denerımHocam aslında aklımda bir fikir daha var. Android cihazların çoğunda TWRP ile dahili depolamayı (Android dahil) silip yeniden başlatınca cihaz bir ekrana atıyordu. O ekranda can't load Android System yazıyordu ve factory reset seçeneği çıkıyordu. O seçeneği seçip tableti sıfırlayınca tablet normal bir şekilde açılıyordu. Aynen şöyle:
Eki Görüntüle 2592871
tamam hemenHocam cihazı TWRP moduna alır mısınız? Alınca ekran görüntüsü atın. Seçenekleri detaylı görünsün resimde.
Hocam cihazı TWRP moduna alır mısınız? Alınca ekran görüntüsü atın. Seçenekleri detaylı görünsün resimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.