0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:10 #1 Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum. Dosya Ekleri 17613149891822294301491552967091.jpg 53,7 KB · Görüntüleme: 20
Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:11 #41 efebilgin07 dedi: Yüklüymüş zaten USB driverları. Genişletmek için tıkla... Ozaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir. Artı 0 Eksi
efebilgin07 dedi: Yüklüymüş zaten USB driverları. Genişletmek için tıkla... Ozaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:12 #42 Fakir Nasus dedi: Ozaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Ozaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #43 0_0emre dedi: acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama Genişletmek için tıkla... wipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama Genişletmek için tıkla... wipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #44 0_0emre dedi: acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama Genişletmek için tıkla... usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttı Fakir Nasus dedi: wipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sans baht hıcbısey yok bende Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama Genişletmek için tıkla... usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttı Fakir Nasus dedi: wipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sans baht hıcbısey yok bende
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #45 0_0emre dedi: usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi kontrol et. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi kontrol et.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #46 Fakir Nasus dedi: Aygıt yöneticisi kontrol et. Genişletmek için tıkla... hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyordu Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Aygıt yöneticisi kontrol et. Genişletmek için tıkla... hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyordu
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:16 #47 0_0emre dedi: hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyordu Genişletmek için tıkla... Şuna benzer bişi varmı? Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyordu Genişletmek için tıkla... Şuna benzer bişi varmı?
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #48 Fakir Nasus dedi: Eki Görüntüle 2592891Şuna benzer bişi varmı? Genişletmek için tıkla... O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniye Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Eki Görüntüle 2592891Şuna benzer bişi varmı? Genişletmek için tıkla... O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniye
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #49 0_0emre dedi: O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniye Genişletmek için tıkla... o sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniye Genişletmek için tıkla... o sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:20 #50 Fakir Nasus dedi: o sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın.Eki Görüntüle 2592894 Genişletmek için tıkla... Eskiden sürücüyü görüyordum şuan sürücüyü bile göremiyorum samsung sürücüyü yok gibi şuanda ama kurulu Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: o sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın.Eki Görüntüle 2592894 Genişletmek için tıkla... Eskiden sürücüyü görüyordum şuan sürücüyü bile göremiyorum samsung sürücüyü yok gibi şuanda ama kurulu