Ozaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir.Yüklüymüş zaten USB driverları.
acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı amaOzaman brick olmadan önce usb hata ayıklama modu kapalı olabilir.
wipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum.acık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama
usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttıacık oldugunu hatırlıyorum gorsun dıye usbyı sarj dan otgye cekerken gormustum sankı ama
sans baht hıcbısey yok bendewipe(sıfırlama) yaptığınız için hata ayıklama moduda kapandı çözümü bilmiyorum.
Aygıt yöneticisi kontrol et.usbyle tabletı bagladıgımda hoparlorden ses gelıyor bu arada yenı farkettım bu ses nıye var derken tabletın kablosunu cektım gıttı
hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyorduAygıt yöneticisi kontrol et.
hemen aslında eskıden unlem seklınde gozukuyodu da suan bı yenıden baslatayım emın olmak ıcın gozukmuyordu
O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniyeEki Görüntüle 2592891Şuna benzer bişi varmı?
o sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın.O vardı ünlemdi ama wipe yapmadan önce yani açılırken şuan yeniden başlatmak için yazmanızı bekledim bi saniye
Eskiden sürücüyü görüyordum şuan sürücüyü bile göremiyorum samsung sürücüyü yok gibi şuanda ama kuruluo sürücüye yıklayın ve sürücü güncelleye tıklayın.Eki Görüntüle 2592894
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.