0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:10 #1 Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum. Dosya Ekleri 17613149891822294301491552967091.jpg 53,7 KB · Görüntüleme: 20
Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #61 0_0emre dedi: A56'da CD gırısı yokmus TCL var şu an calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son care. Sarja taktım TCL'yi sarjı 0mıs. Kablo degıstım boyle gozukuyor nasıl duzeltebılırım? Böyle bir şey diyor. Genişletmek için tıkla... O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? ADB sideload ile AOSP kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: A56'da CD gırısı yokmus TCL var şu an calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son care. Sarja taktım TCL'yi sarjı 0mıs. Kablo degıstım boyle gozukuyor nasıl duzeltebılırım? Böyle bir şey diyor. Genişletmek için tıkla... O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? ADB sideload ile AOSP kurmayı denediniz mi?
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #62 Mami1938 dedi: O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedım dıger kablo da hıc gozukmuyor galıba onda otg yok elımdede kablo yok baska Mami1938 dedi: O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? ADB sideload ile AOSP kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır nasıl yapıcam pc gormuyor ama Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedım dıger kablo da hıc gozukmuyor galıba onda otg yok elımdede kablo yok baska Mami1938 dedi: O kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi? ADB sideload ile AOSP kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır nasıl yapıcam pc gormuyor ama
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #63 0_0emre dedi: Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska. Genişletmek için tıkla... USB girişini değiştirince gözüküyordu bazen ama kabloda destek yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska. Genişletmek için tıkla... USB girişini değiştirince gözüküyordu bazen ama kabloda destek yok diye biliyorum.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #64 Mami1938 dedi: USB girişini değiştirince gözüküyordu bazen ama kabloda destek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hepsını denıyorum sımdı Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: USB girişini değiştirince gözüküyordu bazen ama kabloda destek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hepsını denıyorum sımdı
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #65 0_0emre dedi: Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska. Hayır nasıl yapacağım PC gormuyor ama. Genişletmek için tıkla... Twrp>advanced>adb sideload seçin cihazı bilgisayara bağlayın hangi kablo tanırsa bazen sideload da görebiliyor ve chimare kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska. Hayır nasıl yapacağım PC gormuyor ama. Genişletmek için tıkla... Twrp>advanced>adb sideload seçin cihazı bilgisayara bağlayın hangi kablo tanırsa bazen sideload da görebiliyor ve chimare kurdunuz mu?
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #66 Mami1938 dedi: Twrp>advanced>adb sideload seçin cihazı bilgisayara bağlayın hangi kablo tanırsa bazen sideload da görebiliyor ve chimare kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor odınde gormuyor Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: Twrp>advanced>adb sideload seçin cihazı bilgisayara bağlayın hangi kablo tanırsa bazen sideload da görebiliyor ve chimare kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor odınde gormuyor
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:56 #67 0_0emre dedi: Hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor Odin'de gormuyor. Genişletmek için tıkla... Kurun tüm driverları kurduğu için işinize yaricaktır rustdesk üzerinden size yardım edip konuya çözüm ekliyebiliriz isterseniz. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor Odin'de gormuyor. Genişletmek için tıkla... Kurun tüm driverları kurduğu için işinize yaricaktır rustdesk üzerinden size yardım edip konuya çözüm ekliyebiliriz isterseniz.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #68 Mami1938 dedi: Kurun tüm driverları kurduğu için işinize yaricaktır rustdesk üzerinden size yardım edip konuya çözüm ekliyebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... olur kurarım nasıl yapabıleceksem Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: Kurun tüm driverları kurduğu için işinize yaricaktır rustdesk üzerinden size yardım edip konuya çözüm ekliyebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... olur kurarım nasıl yapabıleceksem
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #69 0_0emre dedi: Olur kurarım nasıl yapabıleceksem. Genişletmek için tıkla... Rustdeski kendi sitesinden indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Olur kurarım nasıl yapabıleceksem. Genişletmek için tıkla... Rustdeski kendi sitesinden indirebilirsiniz.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #70 Mami1938 dedi: Rustdeski kendi sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hemebn bakıyorum Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: Rustdeski kendi sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hemebn bakıyorum