A56'da CD gırısı yokmus TCL var şu an calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son care.
Sarja taktım TCL'yi sarjı 0mıs.
Kablo degıstım boyle gozukuyor nasıl duzeltebılırım?
Böyle bir şey diyor.
denedım dıger kablo da hıc gozukmuyor galıba onda otg yok elımdede kablo yok baskaO kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi?
hayır nasıl yapıcam pc gormuyor amaO kabloda sorun var değişin ve chimare tool kurup denediniz mi?
ADB sideload ile AOSP kurmayı denediniz mi?
Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska.
hepsını denıyorum sımdıUSB girişini değiştirince gözüküyordu bazen ama kabloda destek yok diye biliyorum.
Denedım dıger kablo da hiç gozukmuyor galıba onda OTG yok elımde de kablo yok baska.
Hayır nasıl yapacağım PC gormuyor ama.
hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor odınde gormuyorTwrp>advanced>adb sideload seçin cihazı bilgisayara bağlayın hangi kablo tanırsa bazen sideload da görebiliyor ve chimare kurdunuz mu?
Hayır kurmadım goruyor ama ıste o unlem gıtmıyor Odin'de gormuyor.
olur kurarım nasıl yapabıleceksemKurun tüm driverları kurduğu için işinize yaricaktır rustdesk üzerinden size yardım edip konuya çözüm ekliyebiliriz isterseniz.
Olur kurarım nasıl yapabıleceksem.
hemebn bakıyorumRustdeski kendi sitesinden indirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.