Odin hangi sürüm kurulu?Eskiden sürücüyü görüyordum şuan sürücüyü bile göremiyorum samsung sürücüyü yok gibi şuanda ama kurulu
Yemek yiyip dönücem son sürümü de var bi ytden indirdiğim vardı bitane daha vardı da yemekten sonra bakayınOdin hangi sürüm kurulu?
3.14.4 ve 3.09 varOdin hangi sürüm kurulu?
Yemek yiyip dönücem son sürümü de var bi ytden indirdiğim vardı bitane daha vardı da yemekten sonra bakayın
3.14.4 ve 3.09 var
3.09 sil ondan dolayı oluyor olabilir.Yemek yiyip dönücem son sürümü de var bi ytden indirdiğim vardı bitane daha vardı da yemekten sonra bakayın
3.14.4 ve 3.09 var
tamam siliyorum dosyalardan silsem yeterli oluyormu3.09 sil ondan dolayı oluyor olabilir.
Evet.tamam siliyorum dosyalardan silsem yeterli oluyormu
malesef aynı ama bişey farkettım denesek olurmu acaba smicrosd uzerıne sıstemını yuklesek twrpden ıcıne yukleyebılırmıyız aynı ıso yapıyor gıbı
Aynen öyle kurulabilir.malesef aynı ama bişey farkettım denesek olurmu acaba smicrosd uzerıne sıstemını yuklesek twrpden ıcıne yukleyebılırmıyız aynı ıso yapıyor gıbı
500mbymıs ama ıcındekı mıcrosd eskı ısletım sıstemlerı az yer kaplıyor da okadar az kaplamaz galıba mıcrosd pcye taktıgımda hata verıyor gormuyor bu arada telefonumda galıba mıcrossd yerı yok ama eger olursa o kolay esk telefon var evde nasıl yapabılırım sımdıAynen öyle kurulabilir.
telefonun markası ne modeli nedir?500mbymıs ama ıcındekı mıcrosd eskı ısletım sıstemlerı az yer kaplıyor da okadar az kaplamaz galıba mıcrosd pcye taktıgımda hata verıyor gormuyor bu arada telefonumda galıba mıcrossd yerı yok ama eger olursa o kolay esk telefon var evde nasıl yapabılırım sımdı
a56da cd gırısı yokmus tcl var suan calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son caretelefonun markası ne modeli nedir?
sarja taktım tclyi sarjı 0mısa56da cd gırısı yokmus tcl var suan calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son care
kablo degıstım boyle gozukuyor nasıl duzeltebılırımtelefonun markası ne modeli nedir?
böyle bişey diyora56da cd gırısı yokmus tcl var suan calısan olmadı annemınkınden falan denerım artık son care
sarja taktım tclyi sarjı 0mıs
kablo degıstım boyle gozukuyor nasıl duzeltebılırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.