kayra_avakado2 Picopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite.
Çözüm izzet177 2 Haziran 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı.Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı.Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin.
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... O tablete root saçma değil mi amacınız nedir sorması ayıp. Artı 0 Eksi
kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... O tablete root saçma değil mi amacınız nedir sorması ayıp.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 2 Haziran 2021 #3 kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... TWRP kurun öncelikle ilerdede illa işinize yarar sonra TWRP üzerinden atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... TWRP kurun öncelikle ilerdede illa işinize yarar sonra TWRP üzerinden atabilirsiniz.
3 392450 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #4 kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... İnternete root nasıl atılır diye aratsanız zaten çıkacak. Senin tabletine özel bir yol yok. Artı 0 Eksi
kayra_avakado2 dedi: Tabletimde root yok. Nasıl atılır? Tab 3 Lite. Genişletmek için tıkla... İnternete root nasıl atılır diye aratsanız zaten çıkacak. Senin tabletine özel bir yol yok.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 Kamera, mikrofon, saat gibi özelliklerim Android 8'de Tab 4'de gitmişti. Sizde daha fazlası gidecek. Artı 0 Eksi
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı.Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı.Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin.
KS KS kayra_avakado2 Picopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 izzet177 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı. Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüm budur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
izzet177 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu root atar sorunsuz hiçbir sıkıntı çıkmadı. Kendim denedim. Ama TWRP istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TWRPniz yoksa bunu yapın. Çözüm olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüm budur.