Tab 3 T113 tablet Android 7 sonrası açılmıyor

z0dacK

Hectopat
Dün Tab3 T113 cihazıma Android 7 yükledim. Sorunsuz çalıştı fakat bugün sabah açtığımda tablet yüklenme ekranında kalıyor.

20200415_203049.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kanka custom rom yanlıs kurmusundur bende bir keresinde kurdum hiç öyle bir sorunla karşılaşamdım bir tane no bilm ne ekranı gelir ona dont no dediginde
düzeliyor

ha bu arada bunu duzeltmek için cihazının kendi romunu kur!
kanka custom rom yanlıs kurmusundur bende bir keresinde kurdum hiç öyle bir sorunla karşılaşamdım bir tane no bilm ne ekranı gelir ona dont no dediginde
düzeliyor

Ve Twrp Kurduktan sonra lineage os 14.1 tekrar kur sonra ona dont no install de bir kaç dakka bekle açılır :) bildigim kadarıyla gapps paketinide kurman gerek google kullanman için yoksa şey oluyor google olmayan huwaie gibi oluyor :)
düzeliyor

Ve Twrp Kurduktan sonra lineage os 14.1 tekrar kur sonra ona dont no install de bir kaç dakka bekle açılır :) bildigim kadarıyla gapps paketinide kurman gerek google kullanman için yoksa şey oluyor google olmayan huwaie gibi oluyor :)

Haberin olsun :)
Yoksa birşey degil o :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı