Çözüldü Tab A 6 tablete ROM atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Arkadaşlar tablet çok eski. YouTube falan da desteği kesmiş Android sürümüyle alakalı sanırım. Aşırı yavaş. Tabletin hafıza da 8 GB. Zaten sistem 4'e yakın yer kaplıyor. Telefon tabletle çok alakam yok. ROM işlerine girmek için baktım ama hafızanın 8 GB olması düşündürdü. SD kart ile uygulanabilir mi acaba? Şimdi yeni sistem kursak ne kadar yer kaplayacak zaten tablet 8 GB. Düşüncelerinizi merak ettim bu cihazı yaşatabilir miyiz?

Çözüm

Eğer ROM açılmadıysa LineageOS deneyelim. Bu paylaştığım konuda 2 tane dosyamız var.
İlki Custom ROM diğeri Google uygulama paketi.
ROM'u yukarıda bahsettiğim gibi kuruyorsunuz.
GApps paketi için konuda hangi yönergeleri takip etmeniz gerektiği yazmakta.
Hocam cihaz hakındaya girip servis sağlayıcı yazılım sürümü yazan yerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bulduğum ROM bu cihaz ile uyumlu mu değil mi kontrol edelim.

Hocam hakkında kısmında dediğiniz yeri bulamadım ama şu var;

Buradan ROM'u.

Buradan TWRP'yi indirir misiniz? Bu cihaza en fazla Android 7 kurulabilir hocam.

Bilgisayar üzerinden indiriyoruz değil mi hocam? Adımları bilmiyorum buradan rehber olacağınızı umuyorum.

Bilgisayara indiriyoruz hocam, eğer cihaza SD kart takabiliyorsak ROM'u SD karta taşırsınız.

Tamamdır.

Özel bir kurtarmanız varsa veya yoksaya göre 2 farklı dosya var hocam. Hangisini indreceğiz?

Son düzenleme:
Yoksa olan halini indirin hocam, ilk defa TWRP kuracağınızı düşünüyorum.
Cihaz olurda brick olursa diye isterseniz SamFw sitesinden stock ROM dosyasını da indirin.

Bu TWRP'yi indirdim de yaklaşık 10 MB boyutu olan bir .tar dosyası olarak geldi doğru mu bu?

Doğru hocam, Odin ile kurmanız gerekiyor şimdi.
TWRP'yi AP yerine koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…