Çözüldü Tab A 6 tablete ROM atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Arkadaşlar tablet çok eski. YouTube falan da desteği kesmiş Android sürümüyle alakalı sanırım. Aşırı yavaş. Tabletin hafıza da 8 GB. Zaten sistem 4'e yakın yer kaplıyor. Telefon tabletle çok alakam yok. ROM işlerine girmek için baktım ama hafızanın 8 GB olması düşündürdü. SD kart ile uygulanabilir mi acaba? Şimdi yeni sistem kursak ne kadar yer kaplayacak zaten tablet 8 GB. Düşüncelerinizi merak ettim bu cihazı yaşatabilir miyiz?

Çözüm

Eğer ROM açılmadıysa LineageOS deneyelim. Bu paylaştığım konuda 2 tane dosyamız var.
İlki Custom ROM diğeri Google uygulama paketi.
ROM'u yukarıda bahsettiğim gibi kuruyorsunuz.
GApps paketi için konuda hangi yönergeleri takip etmeniz gerektiği yazmakta.
@Ömer S aslında forumdan çıkmayı düşünüyordum, siz yazın sorununuzu aktif olduğum bir vakit geri dönüş yapabilirim. Hem cihaz eski olunca eski olan başka cihazlara yapılmış videoları da izleyip kendiniz sorunları çözmeye çalışabilirsiniz.

Tamamdır hocam ROM'u kurabildim. İyi akşamalar yardımlarınız için teşekkürler. ROM atmayı öğrendik sayenizde😁

Tam olarak burada yaptıgım gibi değil biraz daha farklı işlemler oldu bir de Tab A 6 olsa bile ara modellerde bile işlemler değişik olmuş ayrı bır konu açarsanız yardımcı olabilirim.

Beni etiketlersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı