Tab A7 alınır mı?

meuzi

Hectopat
Merhabalar. 1500 TL civarı bir bütçem var. Notlar almak ve ara sıra çizim yapmak amacıyla almayı düşünüyorum. Biliyorum kalemi yok ama farklı kalemlerle kullanabileceğini öğrendim. Oyun vs. oynamayacağım. Performans açısından nasıldır kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? S6 Lite ile karşılaştırmasına baktım işlemciden dolayı pek performans farkı yok sanırım. Ve önerebileceğiniz yazı yazabileceğim pek detaylı olmayacak şekilde çizim yapabileceğim kalem var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Hocam kasma takılma gibi sorunlar yaşadığınız oluyor mu?
Evet onu unuttum açıkçası 3 GB RAM'den dolayı korkuyorum biraz yetersiz gelebilir düşüncesiyle.

Oyun oynamacaksanız eğer, medya kullanımları için Tab A7 şiddetle tavsiyemdir. Gerek ekran çözünürlüğü gerek ses kalitesi olarak bu cihaz bunun için yapılmış. İllaki orta düzeydeki oyunlardan zevk alınırsınız ama FPS oyunları için Tab A7 çok da uygun değildir. 3GB RAM önümüzdeki yıllar için de medya kullanımı için gayet uygundur.

Oyun oynamacaksanız eğer, medya kullanımları için Tab A7 şiddetle tavsiyemdir. Gerek ekran çözünürlüğü gerek ses kalitesi olarak bu cihaz bunun için yapılmış. İllaki orta düzeydeki oyunlardan zevk alınırsınız ama FPS oyunları için Tab A7 çok da uygun değildir. 3GB RAM önümüzdeki yıllar için de medya kullanımı için gayet uygundur.

Peki hiç yazı yazıp çizim yaptığınız oldu mu? Baseus marka kalemler varmış onlardan almayı düşünüyorumda.

Peki hiç yazı yazıp çizim yaptığınız oldu mu? Baseus marka kalemler varmış onlardan almayı düşünüyorumda.

Çizim yapmadım, sadece kılıf aldığım mağaza dandik bir kalem göndermişti, onunla tık tık yaptım. Fabrika çıkışı kalemli bir tablet değil bu cihaz. Fabrika çıkışı kaleme uygun olan cihazlar kadar performans vermeyecektir diye düşünüyorum.

Çizim yapmadım, sadece kılıf aldığım mağaza dandik bir kalem göndermişti, onunla tık tık yaptım. Fabrika çıkışı kalemli bir tablet değil bu cihaz. Fabrika çıkışı kaleme uygun olan cihazlar kadar performans vermeyecektir diye düşünüyorum.

Evet haklısınız. Teşekkür ederim tüm yardımlarınız için. Muhtemelen birazdan sipariş vereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı