Tab A7 ne zaman şarja takılmalı?

Tamam o zaman ben şimdi şarjı 15'in altına indirmeden kullanırsam şarjı 100 olana kadar, bana 2 ila 3 yıl gider değil mi? Bir de arada bir şarjı 20'nin üzerinde iken biraz şarja takıp sonra çıkarırsam bir sorun olmaz değil mi?

Günde ortalama 1 kere şarja takarsanız 3 yıl gider.

Hiçbir sorun olmaz.

Tamam o zaman ben şimdi şarjı 15'in altına indirmeden kullanırsam şarjı 100 olana kadar, bana 2 ila 3 yıl gider değil mi? Bir de arada bir şarjı 20'nin üzerinde iken biraz şarja takıp sonra çıkarırsam bir sorun olmaz değil mi?
Kullanıma bağlı, günde 1 kez şarj ediyorsanız 2-3 yıl rahat götürür. Gün içinde 2-3 kez şarj ediyorsanız 1 yıl anca.
:D 1 ay anca dayanır.
Valla deneyin oynarsınız yıllarca rahatça.

Kullanıma bağlı, günde 1 kez şarj ediyorsanız 2-3 yıl rahat götürür. Gün içinde 2-3 kez şarj ediyorsanız 1 yıl anca.

Günde 2 3 kez şarj edemem ki zaten şarj olma süresi 2 buçuk saat malum hızlı şarj adaptörü de yok.
O zaman aldım gitti! Biraz daha fiyatları ucuzlasın kapacağım.

Al iyi yapıyorsun tasarımıda gayet güzel, bu arada çözünürlük 1200x2000(1200p) galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı