Tab A9+ alınır mı?

brknc49

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Samsung Tab A9+ almayı düşünüyorum. Fiyatı 4200 civarında. Tek beklentim PDF açmak ve YouTube. İhtiyaçlarımı karşılar mı? Fiyatının farkındayım ve büyük bir beklentim yok.

Ben aldım hocam gayet güzel ama kronik bir sorunu var ana ekranda sebepsiz yere takılmalar oluyor onun dışında gayet güzel bir cihaz ancak performans konusunda berbat ancak gündelik işlerinizi halledebilir eğer ağır oyunlar oynuyorsanız bu cihazdan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Bir kaç tane kullanan tanıyorum, harika bir cihaz. Ama ben daha basit emülatör ve kağıt oyunları için kullanıyorum. Eğer Genshin impect gibi oyunlar için istiyorsan düşünme.

Arkadaşlar merhaba. Samsung Tab A9+ almayı düşünüyorum. Fiyatı 4200 civarında. Tek beklentim PDF açmak ve YouTube. İhtiyaçlarımı karşılar mı? Fiyatının farkındayım ve büyük bir beklentim yok.
Pdf ve youtube için gayet yeterli.

Valla ben sadece cultist similator gibi oyunlar açtım. Ama video izlemek için vs harika bir cihaz. Tam bir fiyat performans ürünü. Ayrıca klavye ve fare samsung dex e bağlanabiliyor.

O bütçede alabileceğiniz telefon/tabletlerin genelinden* cok daha iyidir dedikleriniz icin fazlasiyla yeterli. Oyun olarak da pek bir şey beklemeyin ama oynatır yani.

Kısaca F/P

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı