Tab A9+ için kalem onerisi

Daha fazla  
Tabletimde avuç içi reddetme olmadığı için bir kalem ve su 2 parmağa takılan eldivelerden almayı düşünüyorum ancak bu eldiven kalemle yazarken tablet algılar mi bilmiyorum. Ya da böyle bir eldiven var mı acaba? ( grafik eldiveniymis)

Evet öyle bir eldiven var. Grafik tablet eldiveni yazarsanız bir sürü çeşit bulabilirsiniz. Ben grafik tabletimin eldiveni ile kendi tabletime veya dizüstü bilgisayarımın dokunmatik alanına dokunabiliyorum algılıyor.

Tabletimde avuç içi reddetme olmadığı için bir kalem ve su 2 parmağa takılan eldivelerden almayı düşünüyorum ancak bu eldiven kalemle yazarken tablet algılar mi bilmiyorum. Ya da böyle bir eldiven var mı acaba? ( grafik eldiveniymis)

Olmaz hocam aynı tablet bende de var Samsung zaten kalem desteği ya da senin dediğin gibi bir desteğe sahip olan tabletlerin kutusuna S Pen koyuyor.

Evet bende de aynı tablet var bu tabletin kalem desteği yok onu söylemeyi unutmuşum. Dediğim grafik tablet eldiveni ise sadece grafik tablet için üretilen bir eldivendir. Teri geçirmez ve el tablet üzerinde kayar. Yani grafik tablet dışında herhangi bir yerde kullanamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı