Tab A9+ sorunlu mu cidden? 11inçlik 8gb ram, 128gb modelini almayı düşünüyordum ama?Aslında Tab A serisinin en yeni ve kronik sorunlarıda olan bir tableti One UI 6.1 güncellemesinden sonra arayüz bi hayli yavaşladı, peki yeni çıkan One UI 7 güncellemesini Tab A9+ alır mı?
One UI 6 sürümünde Multi-Touch sorunu vardı bu sadece benlik değil yabancı insanlarında çektiği bir sorundu (internete Samsung A9 plus multi touch problem yazarsanız çıkar), One UI 6.1 güncellemesi geldiğinde bu sorun düzeldi fakat arayüzde yavaşlamalar oldu tableti 90 Hz kullanamıyorum, şuan 60 Hz ve eski performansı yok, Kısaca size önerim Lenovo yada Xiaomi Pad'lere yönelin.Tab A9+ sorunlu mu cidden? 11inçlik 8gb ram, 128gb modelini almayı düşünüyordum ama?
One UI 6 sürümünde multi-touch sorunu vardı bu sadece benlik değil yabancı insanlarında çektiği bir sorundu (internete Samsung A9 Plus multi touch problem yazarsanız çıkar), One UI 6.1 güncellemesi geldiğinde bu sorun düzeldi fakat arayüzde yavaşlamalar oldu tableti 90 Hz kullanamıyorum, şu an 60 Hz ve eski performansı yok, kısaca size önerim Lenovo'ya da Xiaomi Pad'lere yönelin.
Performans düşüşü konusunu sadece ben değil çoğu kişi yaşıyor, cihazın Hz ayarını kontrol edin, sıfırladım ve sonuç gene aynı cihaz kasıyor, işlemcisi diğer tabletlere göre yeterli değilBende dediğiniz hiçbir sorun yok, multi touch düzeltildi zaten, akıcılık sorunu yaşamıyorum şahsen.
Güncellemeler ile çözülebilecek sorunlar için ben şahsen yazılımları berbat olan Lenovo veya Xiaomi almazdım.
One UI 7 sorusu ise alır, One UI 8 bile alabilir yeni bir cihaz.
Aslında Tab A serisinin en yeni ve kronik sorunları da olan bir tableti One UI 6.1 güncellemesinden sonra arayüz bir hayli yavaşladı, peki yeni çıkan One UI 7 güncellemesini Tab A9+ alır mı?
Arayüz kasma sorunu giderilebilir mi?One UI 8 bile alır güncelleme garantisi var.
Arayüz kasma sorunu giderilebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.