Tab A9 Plus 4 GB RAM yeterli mi?

justblack

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Selamlar.
Uygun fiyatlı olması sebebiyle Galaxy Tab A9 Plus modelini satın almak istiyorum. Lakin 8 GB RAM'e sahip versiyonu daha pahalı olduğu için 4/64 olan cihazı almayı düşünüyorum. Fakat RAM kapasitesi aklımı kurcalıyor. Bu modeli kullanan arkadaşlar, 4 GB RAM ile ilgili tecrübeleriniz nedir? Ne için kullanıp, nasıl bir deneyim elde ettiğinizi yazarsanız sevinirim (bunun kullanıma bağlı olduğunu biliyorum, lakin cevaplar yararlı olabilir).

Selamlar.
Uygun fiyatlı olması sebebiyle Galaxy Tab A9 Plus modelini satın almak istiyorum. Lakin 8 GB RAM'e sahip versiyonu daha pahalı olduğu için 4/64 olan cihazı almayı düşünüyorum. Fakat RAM kapasitesi aklımı kurcalıyor. Bu modeli kullanan arkadaşlar, 4 GB RAM ile ilgili tecrübeleriniz nedir? Ne için kullanıp, nasıl bir deneyim elde ettiğinizi yazarsanız sevinirim (bunun kullanıma bağlı olduğunu biliyorum, lakin cevaplar yararlı olabilir).
Android 13 için 4GB ram ucu ucuna yetiyor ama herhangi bir oyuna girdiğinde 8GB ram ile aradaki farkı çok rahat hissedersin. Tab A9 8GB sizin için nasıl olur? Ekranı daha küçük ve işlemci olarak SnapDragon 695 yerine Helio G99 kullanıyor. Eğer bu detaylar sizin için problem olmazsa A9 8/128 daha mantıklı gibi.

Düz A9 kullanıyorum 4/64 gayet yetiyor bana PUBG Mobile oynuyorum genellikle hiç donma kasma yaşamadım oyun konusunda çok tatmin edici ama kasası çok dandik 1 2 kere düştü elimden sağı solu yamuldu ama kullanıma engel değil.

Selamlar.

A9 kesinlikle almayın A9+ alın bu arada 4 GB RAM sorun çıkarmıyor Wild Rift, CoD Mobile gibi oyunlar oynuyorum ancak bölünmuş ekran özelliğinde 8 GB RAM daha iyi olur bir de oyun oynarken müzik açmayı seviyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı