Lian_992
Centipat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı
Teklif harbiden çok değişik. Tabletin temiz olması şaşırtıcı. O satıcıya biraz dikkat edin. 19k tablet nasıl 7000 TL'ye pazarlanabilir ki?
Vallahi şu an inanılmaz mutluyum hocam şöyle ki.
Satıcı ile telefonda konuştum kendisi bayağı evli barklı bir insan ürünün garantisinin bittiğini söyledi tabletin arka kasasında 2-3 tane sadece küçük tırnak kadar minicik kılcal çizikler mevcut sadece sadece bu saydıklarım onun haricinde şarj girişi soket kısmında çok minik nokta nokta deforme var yani hiçbiri göze gelecek şeyler değil onun dışında ekranda hiç çizik olmadığını söyledi zaten ekranda ekran koruyucusu kullanıldığını söyledi alındığı günden beri ürünün garantisi bittiği için ürünün sadece faturası yok zaten garantisi bittiği için ihtiyacım da yok sadece kutusu varmış ben aldıktan sonra kutusunu birkaç ay sonra kargoyu benim karşılamam karşılığında kutusunu da aile evine Antalya'ya döndüğü zaman bana göndereceğini söyledi o konuda anlaştık toplamda 6880 TL'ye Param Güvende ile ilanı aldım yarın kargolayacak kendisi de bana yakın 24 saat veya 48 saat falan sürer herhalde bana gelmesi ürünün bayağı bir videosunu çekti karanlıktaflaş açık bir şekilde yani ürünün tüm kusurlarını gördüm sadece saydığım kusurlar onun dışında hiçbir problemi yok yani ben de inanamıyorum gerçekten nasıl böyle bir teklif nasıl böyle bir fırsata kaldım ama ruhunun gerçekten hiçbir sıkıntısı yok çünkü her türlü testi yaptırdım ve videosunu da aldım.
Teklif harbiden çok değişik. Tabletin temiz olması şaşırtıcı. O satıcıya biraz dikkat edin. 19k tablet nasıl 7000 TL'ye pazarlanabilir ki?
İçinden çıkan orijinal Samsung Pen'de yanında