Tab A9+ tablette stock ROM'da sistem dosyaları nasıl değiştirilir?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
SM-X210 Tab A9+ cihaz stock ROM'dayken sistem dosyalarını değiştiremiyorum ama Odin üzerinden yüklediğim GSI ROM'da değiştirebiliyorum. Çözümü nedir? Stock ROM'da birkaç dosyayı düzenlemem lazım.

Tam olarak neyden bahsediyorsunuz? Dosya yöneticisi üzerinden data gibi klasörlerde değişiklik yapmaktan mı?

SM-X210 Tab A9+ cihaz stock ROM'dayken sistem dosyalarını değiştiremiyorum ama Odin üzerinden yüklediğim GSI ROM'da değiştirebiliyorum. Çözümü nedir? Stock ROM'da birkaç dosyayı düzenlemem lazım.
Root/unrooted farkindandir. Custom ROM'da root var ise rahatca sistem dosyalarini degistirebilirsiniz.

Tableti rootlamanız gerekiyor veya Custom recovery kurarsanız oradan da değiştirebilirsiniz.

Zaten stock ROM'a geçince rootluyorum ama değiştiremiyorum sistem dosyalarını. Cihaz içinde Custom Recovery resmi olarak desteklenmiyor, bir tane TWRP var ama o da düzgün çalışmıyor, hiçbir menüye giremiyorum.

Cihaz nasıl rootlu?

Magisk ile boot.img'yi patch ettim, ondan sonra tar sıkıştırma ile boot.img.tar yaptım ve Odin üzerinden AP kısmına koyup flashladım.

Root/unrooted farkindandir. Custom ROM'da root var ise rahatça sistem dosyalarini degistirebilirsiniz.

Nasıl çözebilirim peki, stock ROM'da nasıl sistem dosyalarında değişiklik yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Stock ROM salt okunur şekilde paketleniyor.
R/w şekilde paketlemeniz lazım.
Crb Android kitchen ile ROM'u parçalayıp oradan düzenleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı