Tab A9'da ekran algılamıyor

15894

Megapat
8/128 Tab A9 dokunmatiği bazen böyle dokunuşları algılamıyor. Özellikle üst bildirim panelini açmak tam kanser sebebi oluyor. Bazen bu tabletin ekranının çok kötü olduğunu biliyorum o yüzden mi hassasiyeti kötü yoksa bana has bir durum mu?

Sorunun videosunu buradan yükleyemediğim için YouTube üzerinden gösteriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
8/128 Tab A9 dokunmatiği bazen böyle dokunuşları algılamıyor. Özellikle üst bildirim panelini açmak tam kanser sebebi oluyor. Bazen bu tabletin ekranının çok kötü olduğunu biliyorum o yüzden mi hassasiyeti kötü yoksa bana has bir durum mu?

Sorunun videosunu buradan yükleyemediğim için YouTube üzerinden gösteriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekran koruyucu falan varsa o sebepten dolayı yapabilir garantisi varsa servise götürün. Sifirlamakta bir çözüm olabilir.

Aldığım ekran koruyucunun trendyol yorumlarına baktım birkaç kişi dokunmatiği algılamıyor o yüzden çıkardım vs yazmış öyle olunca çıkardım evet sorun ekran koruyucudanmış...

ve hatta ekranı çok kalitesiz diyordum koruyucu sökünce o da yine iyi değil ama eskisi çamur da değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı