Çözüldü Tab + alt yaparken "Bekleyiniz" ekranı çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KeremMK6162

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-12650H 2.70 GHz
Takılı RAM: 32,0 GB
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU (4 GB), Intel(R) UHD Graphics (128 MB)
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 22H2
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, Laptop'da hızlı ekran değiştirme yaparken (Tab+alt) yanlış bir kombine basarak "bekleyiniz" diye bir ekran çıktı ve ekran bir anda böyle oldu. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fotoğrafta ki sorun aşağıdaki şeyleri kare içine alması mı? Bilgisayarı yeniden başlatırsanız düzelir o.
Başlattım. Ama bir kısayola bastım yanlışşıkla neye bastığımı bilmiyorum. Ekran bir anda böyle oldu. arka plan gitti, renkler karıştı, çizgiler oluştu.

Bide şöyle bir örnek vereyim.
1732972171009.png

Tamamdır kral hallettim ayarlardan hazır tema seçip. Yine de yardımın için teşekkürler.
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Fotoğrafta ki sorun aşağıdaki şeyleri kare içine alması mı? Bilgisayarı yeniden başlatırsanız düzelir o.
Başlattım. Ama bir kısayola bastım yanlışşıkla neye bastığımı bilmiyorum. Ekran bir anda böyle oldu. arka plan gitti, renkler karıştı, çizgiler oluştu.

Bide şöyle bir örnek vereyim.
1732972171009.png

Tamamdır kral hallettim ayarlardan hazır tema seçip. Yine de yardımın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Başlattım. Ama bir kısayola bastım yanlışlıkla neye bastığımı bilmiyorum. Ekran bir anda böyle oldu. Arka plan gitti, renkler karıştı, çizgiler oluştu.

Bir de şöyle bir örnek vereyim.
Eki Görüntüle 2363411

Ha tema olanmış (çok iğrenç bu arada :D)
Ben kısayol kombinasyonu yaptığınız için kutular içine aldı sandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı