Tab Fire Pre-Alpha

İlk sürümde 63 FPS alıyorum, işlemci sıcaklığı biraz yüksek, 65 derece. Birazdan diğer sürümleri deneyeceğim ve bildireceğim.
İkinci sürümde 62 FPS sabit, sıcaklık düştü 2-3 derece.
Sistem=> i5 7400- 8GB RAM- GTX1060

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tab Fire Alpha videosu.

Hocam, ufak bir sorundan dolayı 1 hafta ceza aldım. Diğer hesabım açıldığı gibi paylaşacağım. Arkadaşımın hesabı bu, şimdilik onu kullanıyorum. 2 gün sonra eğer bayramlaşmadan geri dönersem paylaşacağım güncellemeyi.

Elinize sağlık oyun çok güzel olmuş özellikle grafikleri.

Bot ateş etmek için dibime giriyor ve ölmüyor. Yanlışlıkla aşağı düştüm bot beni takip etti oda öldü geri gelmedi. Bota Allah rahmet eylesin.
Bu arada bug gibi bir şey buldum. Oyuna girmeden ayarlara girip çıkarsanız "Botlara antreman" ve "Çoklu oyuna" gibi seçenekler gidiyor ve oyuna girmişim gibi "Devam et" ve "Bağlantıyı kes" geliyor.

Bulduğunuz bugu 2 dakika sonra düzelttim ama geç olduğu için telefona atamadım. Botu yeniden diriltmeyi henüz halledemedim. Ayarlar kısmından geri gelince yanlış menünün gelmesi de düzeltildi. Dediğim gibi bayrama gideceğimizden son build hali değil. Botun henüz canı yok öldüremezsiniz.

Sonraki güncelleme için tarih veremeyeceğim, tüm hatalar giderildikten sonra bir güncelleme ve Online modu geldikten sonra olmak üzere tahminimce 2 güncelleme daha alacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…