Tab Fire Steam Release 1.02

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Moralim inanılmaz iyi oldu. Şu an sizlere elle tutulabilir adam akıllı bir oyunu paylaşacağım. Umarım birbirinizle oynarken eğlenceli vakit geçirirsiniz, iyi eğlenceler.
Tabi siz bununla oyalanırken ben de oyunun projesini en baştan yapacağım. Neyse siz eğlenin yeterli. Bu arada test amaçlı koyduğum skybox oyunu düzenleyemediğimden dolayı kalmış. Karakterlerinizde öyle kalmayacak. Siz eksikleri bana bildirin, halledeyim.

Kontroller;
CTRL + Boşluk = Yüksek zıplama
"R" = Ölünce tekrar dirilme
"Tab" = Henüz adam akıllı çalışmayan skor tablosu.
Bu arada oyunu oynarken -maalesef- kafanızı çevirmek için ateş etme tuşuna basılı tutup, ateş edeceğiniz zaman bırakıp basmanız lazım. Zor değil ama, rahatta değil. Kendiniz sunucu oluşturup arkadaşlarınızla ister Steam üzerinden ister LAN üzerinden oynayabilirsiniz, hile konusunda sizlere güvenerek sunucu açmanıza izin verdim, yakalarsam sunucuları "Dedicated" türüne çeviririm.

Ayrıca ateş ettiğiniz zaman direkt 0 konumuna ışınlanıyorsunuz, gelecek güncellemeye -tarih veremiyorum- onu da halledeceğim.
İyi fan kaybettik he.

Son düzenleme:
Dostum oyundan görüntüler koyabilir misin? Merak ediyorum ama indirmeye üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…