Tab Fire Steam Release 1.02

Şunu belirtmemde fayda var, sunucuya bağlananlar yani oyuncular için şöyle bir problem var, ateş ettiğinizde 2 adet disk spawn ediliyor. Hangisini referans almanız gerektiğini henüz ben bile bilmiyorum, çünkü neden 2 tane spawn edildiğini bilmiyorum. En yakın zamanda çözmeye bakacağım ama oynanabilir durumda şu haliyle.

Bu arada @Ribozom 20 dakika değil, 48 dakikaymış hocam. :( İlk attığım video, oynunun genelini anlatıyor. 2. videoyu bir arkadaş ile çekeceğim multiplayer sisteminin nasıl olduğunu göstermek için.

Bu arada internete kullanıcı adınızı yazınca yalnızca siz çıkıyorsunuz. Nasıl bir his? :) ribozomlu cıstırgo sucuğu - Google'da Ara

Son düzenleme:
Şunu belirtmemde fayda var, sunucuya bağlananlar yani oyuncular için şöyle bir problem var, ateş ettiğinizde 2 adet disk spawn ediliyor. Hangisini referans almanız gerektiğini henüz ben bile bilmiyorum, çünkü neden 2 tane spawn edildiğini bilmiyorum. En yakın zamanda çözmeye bakacağım ama oynanabilir durumda şu haliyle.

Bu arada @Ribozom 20 dakika değil, 48 dakikaymış hocam. :( İlk attığım video, oynunun genelini anlatıyor. 2. videoyu bir arkadaş ile çekeceğim multiplayer sisteminin nasıl olduğunu göstermek için.

Bu arada internete kullanıcı adınızı yazınca yalnızca siz çıkıyorsunuz. Nasıl bir his? :) ribozomlu cıstırgo sucuğu - Google'da Ara
Çok güzel bir his 😀 Evrende benden bir tane daha yok 🐵. Bu arada videoları bekliyorum hala.

Yolda. :)
Ekran Alıntısı.PNG

Finally.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Parayı biriktirebilirsem, Steam. Eğer olmazsa oyunu bir daha elden geçirip Google Play ile başlamayı düşünüyorum. Umarım elden geçirmem gerekmez. Neredeyse 1 sene daha gecikir.
Anladım. Benim de Steam'a yükleme gibi bir amacım var. Tam bir oyun çıkaramazsam internet sitesi üzerinden paylaşırım artık :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı