Tab Fire Steam Release 1.02

Şunu belirtmemde fayda var, sunucuya bağlananlar yani oyuncular için şöyle bir problem var, ateş ettiğinizde 2 adet disk spawn ediliyor. Hangisini referans almanız gerektiğini henüz ben bile bilmiyorum, çünkü neden 2 tane spawn edildiğini bilmiyorum. En yakın zamanda çözmeye bakacağım ama oynanabilir durumda şu haliyle.

Bu arada @Ribozom 20 dakika değil, 48 dakikaymış hocam. İlk attığım video, oynunun genelini anlatıyor. 2. videoyu bir arkadaş ile çekeceğim multiplayer sisteminin nasıl olduğunu göstermek için.

Bu arada internete kullanıcı adınızı yazınca yalnızca siz çıkıyorsunuz. Nasıl bir his? ribozomlu cıstırgo sucuğu - Google'da Ara

Son düzenleme:
Çok güzel bir his Evrende benden bir tane daha yok . Bu arada videoları bekliyorum hala.

Milleti aşağı düşürmeye çalışıyoruz. Şuan hedefleme konusunda bir problem var, halletmeye çalışıyorum. Oynanabilirlik açısından çok büyük bir sorun.

Parayı biriktirebilirsem, Steam. Eğer olmazsa oyunu bir daha elden geçirip Google Play ile başlamayı düşünüyorum. Umarım elden geçirmem gerekmez. Neredeyse 1 sene daha gecikir.

Parayı biriktirebilirsem, Steam. Eğer olmazsa oyunu bir daha elden geçirip Google Play ile başlamayı düşünüyorum. Umarım elden geçirmem gerekmez. Neredeyse 1 sene daha gecikir.
Anladım. Benim de Steam'a yükleme gibi bir amacım var. Tam bir oyun çıkaramazsam internet sitesi üzerinden paylaşırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…