TAB Gıda iş başvurusu gönderilemiyor

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
TAB Gıda'ya iş başvurusu yapmak istiyorum ancak fotoğraf yükleme ve başvuruyu gönderme tuşları çalışmıyor. Chrome'daki bütün eklentileri kapattım ve 1 gün arayla tekrar denedim ancak olmuyor. Başvuru gönderme tuşuna basınca "Lütfen bekleyin..." yazıyor sonra hiç bir şey olmuyor geri eski haline dönüyor. Ayrıca istediği biçimde ve boyutta fotoğraf koyduğum halde fotoğrafı yükle tuşu böyle kalıyor. Nasıl başvuru yapabilirim acaba, bu sorun nasıl düzelir bilgisi olan var mı?

1751572364317.png
1751572378799.png

Tab gıda'ya iş başvurusu yapmak istiyorum ancak fotoğraf yükleme ve başvuruyu gönderme tuşları çalışmıyor. Chrome'daki bütün eklentileri kapattım ve 1 gün arayla tekrar denedim ancak olmuyor. Başvuru gönderme tuşuna basınca "lütfen bekleyin..." yazıyor sonra hiçbir şey olmuyor geri eski haline dönüyor. Ayrıca istediği biçimde ve boyutta fotoğraf koyduğum halde fotoğrafı yükle tuşu böyle kalıyor. Nasıl başvuru yapabilirim acaba, bu sorun nasıl düzelir bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 2527055 Eki Görüntüle 2527057

İnternettrn başvurmak yerine sabah erken saatlerde iş yerine gidip sormak daha mantıklı hocam çünkü internetten almıyorlar genelde.

Önerileriniz için herkese teşekkür ederim.
Popeyeste çalışıyorum sana önerim; sabah 10 ila 11 arası sakin bir vakitte git (daha rahat konuşabilmek için) okulun varsa bıraktım falan de 3 aylığına almazlar çünkü.
Lise mezunuyum okumuyorum. Üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ancak dediğiniz gibi kalıcı olduğumu söyleyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı