Genel olarak öğrenciler düz S9 FE kullanıyor bazıları büyük ekranlı olfuğu için Plus olanını fakat benim önerim Tab S10 fedir hem fiyatı uygun hem 6 sene güncelleme garantili ayrıca ekranı göz sağlığı için önemli olan ( bence elzem ) titreşimsiz bir ekran bu sebeple saatlerce ders çaljşacak olsanız diğer ekranlar kadar, özellikle AMOLED ve türeveleri kadar göz yormayacaktır.
Huawei'den ders çalış ak iyi değil çünkü YouTube hocalarını sınav dönem tekrar testleri okul sınavları hazırlık testleri Google Drive'dan paylaşılıyor ve Huawei de açılmıyor bunun için YouTube'da bir kız öğrenci dosyaları telefondan açıp indirip WhatsApp'dan paylaşım ardından tablete indirip açmak gibi bir yötem kullanıyormuş ve, bu yöntem eminim benim bu yazdığı okumaktan daha sinir bozucu olur.
Honor ise işlemcisi iyi bir tablet ( pad V9 için söylüyorum diğer modeller israf ) fakat Honor ürününün arkasında hem yazılım hem de servis bakımından arkasında Samsung kadar duramayacaktır, bu durum da beraberinde faiş pil ve ekran değişim ücretlerini getirecektir diye tahmin ediyorum.
Bu yazdıklarım veya açıkladıklarım ışığında 13.400 TL fiyatıyla Tab S10 FE en iyi seçenek, hem genel oşarak Türkiye'deki öğrenciler fiyatı da uygun olduğu için FE türevi tabletler kullanıyor ve arkadaşlarınla beraber uzaktan aynı notları kullanarak birlikte çalışma avantajları var. En önemlisi kaleminin şarj derdi yok sabahtan akaşama kullanabilirsin.
Baştaki yazdıklarım biraz yanlış anlaşılabilir, Tab S10 FE ile S10FE Plus arasındaki tek fark ekran boyutu. Bence fiyatı uygun ve taşınabilirliği ve elde tutup okuma kolaylıklarından Tab S10 FE tercih etmek daha mantıklı, fakat ne yalan söyleyeyim Plus modeli 2 inç daha büyük ve büyük ekran biraz insanı cezbetmiyor değil fakat, gerçekçi ve akılcı karar vermek gerekirse bence en doğru seçenek Tab S10 FE.