Tab S10 FE+ alınır mı?

  • Konuyu başlatan lz8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.528
Genel olarak öğrenciler düz S9 FE kullanıyor bazıları büyük ekranlı olfuğu için Plus olanını fakat benim önerim Tab S10 fedir hem fiyatı uygun hem 6 sene güncelleme garantili ayrıca ekranı göz sağlığı için önemli olan ( bence elzem ) titreşimsiz bir ekran bu sebeple saatlerce ders çaljşacak olsanız diğer ekranlar kadar, özellikle AMOLED ve türeveleri kadar göz yormayacaktır.
Huawei'den ders çalış ak iyi değil çünkü YouTube hocalarını sınav dönem tekrar testleri okul sınavları hazırlık testleri Google Drive'dan paylaşılıyor ve Huawei de açılmıyor bunun için YouTube'da bir kız öğrenci dosyaları telefondan açıp indirip WhatsApp'dan paylaşım ardından tablete indirip açmak gibi bir yötem kullanıyormuş ve, bu yöntem eminim benim bu yazdığı okumaktan daha sinir bozucu olur.
Honor ise işlemcisi iyi bir tablet ( pad V9 için söylüyorum diğer modeller israf ) fakat Honor ürününün arkasında hem yazılım hem de servis bakımından arkasında Samsung kadar duramayacaktır, bu durum da beraberinde faiş pil ve ekran değişim ücretlerini getirecektir diye tahmin ediyorum.
Bu yazdıklarım veya açıkladıklarım ışığında 13.400 TL fiyatıyla Tab S10 FE en iyi seçenek, hem genel oşarak Türkiye'deki öğrenciler fiyatı da uygun olduğu için FE türevi tabletler kullanıyor ve arkadaşlarınla beraber uzaktan aynı notları kullanarak birlikte çalışma avantajları var. En önemlisi kaleminin şarj derdi yok sabahtan akaşama kullanabilirsin.
Baştaki yazdıklarım biraz yanlış anlaşılabilir, Tab S10 FE ile S10FE Plus arasındaki tek fark ekran boyutu. Bence fiyatı uygun ve taşınabilirliği ve elde tutup okuma kolaylıklarından Tab S10 FE tercih etmek daha mantıklı, fakat ne yalan söyleyeyim Plus modeli 2 inç daha büyük ve büyük ekran biraz insanı cezbetmiyor değil fakat, gerçekçi ve akılcı karar vermek gerekirse bence en doğru seçenek Tab S10 FE.
Hocam not alma açısından ve YouTube'dan hoca izleme konsunda 13 inç daha mi başarılı?
 
Aslında 13 inç de alınabilir burada durum sana bağlı tamamen. Çünkü test çözmek vdk veya vdd çalışırken tablet hep masa üzerinde aynı kitap gibi duracak video izlerken kılıfla stant şeklinde, eğer bütçe yetiyorsa ve büyük ekrana heves ediyorsanız alabilirsiniz. Şöyle bir dezavantajı olur küçük ekrana göre eğer elinizde kitap gibi tutup uzun süreli okuma yapacak olursanız biraz daha fazla yorar. Ama bütçe dahilinde size uygun olanı seçin her ikisi de iş görecektir.
Boyutları A4 defterden 1.5cm daha dar uzunlukları da hemen hemen aynı buna göre bir tercih yapabilirsiniz.
Evet başarılı olur boyutları neredeyse A4 defter ile aynı bu sebeple pek çok test veya video ders kitabıyla da benzer ölçüde olacaktır, eğer bütçe açısından engel yoksa alınabilir. A4 defter üzerine telefonunuzu koyun ve kalan kısmı not almak için kullancağınız alan olacaktır.
Eğer bütçe zorlanıyorsa düz model alınabilir çünkü ben tabletle çalışırken telefonum her zaman yanımda oluyordu ve onu YouTube için kullanıp tableti PDF'ler için kullanıyordum PDF ten işim olmadığı zamanlarda videoyu tablette tam ekran şeklinde izliyordum.
Yani özet olarak hangisini daha çok istiyorsanız onu alın.
 
Ders çalışmak oyun ve gündelik kullanım için bende tablet arayışına girdim S9 aldım 11 inç ders için daha uygun gibi gözüktü bana 13 inç büyük geldi. Mağazaya gidip kendi elinize alıp yazı yazarak karar vermenizi tavsiye ederim. 18.400'e aldım 2 hafta önce Amazon'dan.
 
Ders çalışmak oyun ve gündelik kullanım için bende tablet arayışına girdim S9 aldım 11 inç ders için daha uygun gibi gözüktü bana 13 inç büyük geldi. Mağazaya gidip kendi elinize alıp yazı yazarak karar vermenizi tavsiye ederim. 18.400'e aldım 2 hafta önce Amazon'dan.

Ben geçe yaz 17.500 TL ile satın aldım S9'u 6 ay için ders çalışmak için kullandıktan sonra sattım çünkü gözleri AMOLED keran çok yoruyordu sadece ders çalışmak için kullandığım için oyun müzik görüntü gibi özellikleri hiç kullanamıyordum. Sattıktan sonra test ve ders kitapları aldım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı