S9 çok daha iyi olur.Kalemi ve Samsung olmasından kaynaklı almayı düşünüyorum, ancak 16 bin liraya Exynos 1580 işlemci ve TFT 90Hz ekrana değer mi sizce? Alırsam paramı çöpe atmış olur muyum?
Eki Görüntüle 2612400
Kalemi type-c ile şarj oluyor diye biliyorum hocam. Uğraştırır şarja takmasıAlınır ama bu daha iyi olur. Ekran, işlemci ve batarya olarak iyi.
Ne aldınızExynos 1580 işlemcisi, Snapdragon 7+ Gen 3 (Xiaomi Pad 7) ve Dimensity 8350 (Honor Pad V9)'a kıyasla çok daha güçsüz bir işlemci, ekranı idare eder ama sırf o yüzden önermiyorum. Ben de S10 FE almayı düşünüyordum ekosistemden dolayı ama bu sebepten vazgeçtim.
Fiyatının modeli değil 2 sene önce çıkmış tablete bu para verilmez diye düşünüyorum 16-17k bandında olsaydı alınabilirdi ekranı çok iyiS9 çok daha iyi olur.
PTTAVM: Samsung Galaxy Tab S9 12GB 256GB Gray Tablet SM-X710
Samsung Galaxy Tab S9 12GB 256GB Gray Tablet SM-X710www.pttavm.com
Henüz almadım, Xiaomi Pad 7 ile Honor Pad V9 arasındayım.Ne aldınız
Xiaomiye bulaşma bence yazılımı çöp aksesuarları yok ha sadece oyun oynayacağım uygun fiyata iyi işlemci aliyim diyorsan alınır ama honor v9 daha iyi gibi ben de bakıyorum ama tabi önyargı var Samsung dışında marka çok kullanmadım şimdiye dekHenüz almadım, Xiaomi Pad 7 ile Honor Pad V9 arasındayım.
Kalemi ve Samsung olmasından kaynaklı almayı düşünüyorum, ancak 16 bin liraya Exynos 1580 işlemci ve TFT 90Hz ekrana değer mi sizce? Alırsam paramı çöpe atmış olur muyum?
Eki Görüntüle 2612400
Xiaomi'ye bulaşma bence yazılımı çöp aksesuarları yok ha sadece oyun oynayacağım uygun fiyata iyi işlemci aliyim diyorsan alınır ama Honor V9 daha iyi gibi ben de bakıyorum ama tabii ön yargı var Samsung dışında marka çok kullanmadım şimdiye dek.
Redmi Note 8 Pro kullandım, yazılımı rezaletti ancak bu vakte kadar yazılımı gelişmiştir diye düşündüm ama emin olamadım, güncelleme desteği olarak Xiaomi daha iyi sanırım Honor'a göre ama Xiaomi'nin de kalemi ve kılıf/klavyesini bulmak zor, Honor da direkt klavye ve kılıf dahil. Bilemedim.Xiaomiye bulaşma bence yazılımı çöp aksesuarları yok ha sadece oyun oynayacağım uygun fiyata iyi işlemci aliyim diyorsan alınır ama honor v9 daha iyi gibi ben de bakıyorum ama tabi önyargı var Samsung dışında marka çok kullanmadım şimdiye dek
İşlemciden bu kadar kismişlar en azından ekran amoled olsaydi gözüm kapali alirdim, ama hem ekran hem islemci kötü olunca bu parayi vermek aşırı saçma geldi. V9 düşünüyorum şuanda, belki kara cumada s9 düşer diye beklemiştim de yokRedmi Note 8 Pro kullandım, yazılımı rezaletti ancak bu vakte kadar yazılımı gelişmiştir diye düşündüm ama emin olamadım, güncelleme desteği olarak Xiaomi daha iyi sanırım Honor'a göre ama Xiaomi'nin de kalemi ve kılıf/klavyesini bulmak zor, Honor da direkt klavye ve kılıf dahil. Bilemedim.
Samsung Tab FE serisine telefondaki 2400e'yi koysaydı keşke aynı fiyattan ya da 1 tık pahalıdan alıp geçseydik valla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.