troool
Hectopat
Selam, üniversite sınavı için tablet alacağım. Çok bütçem yok. Biraz araştırdım ve 2 seçenek arasında kaldım.
1. Direkt olarak Samsung tab s6 Lite almak. Bu tableti aldığımda kutu içerisinde kalem de geliyor.
2. Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. Nesil almak. Matepad'i aldığımda kalem kutu içerisinde gelmiyor. Ekstra kendim almam gerek.
Sizce hangisi daha mantıklı?
Samsung tab S6 Lite.
www.vatanbilgisayar.com
Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. gen.
www.vatanbilgisayar.com
consumer.huawei.com
1. Direkt olarak Samsung tab s6 Lite almak. Bu tableti aldığımda kutu içerisinde kalem de geliyor.
2. Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. Nesil almak. Matepad'i aldığımda kalem kutu içerisinde gelmiyor. Ekstra kendim almam gerek.
Sizce hangisi daha mantıklı?
Samsung tab S6 Lite.
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 1.7Ghz 128Gb 4Gb 10.4''Android Tablet SM-P620NLGETUR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 1.7Ghz 128Gb 4Gb 10.4''Android Tablet SM-P620NLGETUR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. gen.
Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

HUAWEI M-Pencil 3.Nesil Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI M-Pencil 3. Nesil, NearLink ile ultra hızlı, 10.000+ basınç seviyesiyle hassas yazma deneyimi sunar. Kablosuz eşleşir ve şarj olur.

Son düzenleyen: Moderatör: