Tab S6 Lite vs Huawei Matepad 11.5 + M Pen 3. nesil

troool

Hectopat
Selam, üniversite sınavı için tablet alacağım. Çok bütçem yok. Biraz araştırdım ve 2 seçenek arasında kaldım.
1. Direkt olarak Samsung tab s6 Lite almak. Bu tableti aldığımda kutu içerisinde kalem de geliyor.
2. Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. Nesil almak. Matepad'i aldığımda kalem kutu içerisinde gelmiyor. Ekstra kendim almam gerek.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Samsung tab S6 Lite.

Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. gen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, üniversite sınavı için tablet alacağım. Çok bütçem yok. Biraz araştırdım ve 2 seçenek arasında kaldım.
1. Direkt olarak Samsung tab s6 Lite almak. Bu tableti aldığımda kutu içerisinde kalem de geliyor.
2. Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. Nesil almak. Matepad'i aldığımda kalem kutu içerisinde gelmiyor. Ekstra kendim almam gerek.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Samsung tab S6 Lite.

Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. gen.
Kesinlikle Matepad, Tab s6 lite - Matepad air evde mevcut. Tab s6 lite bir kaç nesil eski olduğunu net hissettiriyor ki bende alalı 5-6 yıl oluyor. Yenilenmiş halinde de yenilenmiş pek bir şey yok.

Cevaplarınız için teşekkürler. Yukarıda bahsettiğim Huawei ikilisi yerine şunu tercih etsem nasıl olur ?

Aralarındaki fark nedir tam olarak
Huawei sitesindeki ürün Snapdragon 865 işlemci, Adreno 650 GPU ve 8gb ram içeriyor.
Vatan üzerindeki model ise; Snapdragon 7 Gen 1 işlemci, Adreno 644 GPU, 6gb ram içeriyor. Huawei üzerinden almak daha mantıklı Klavyeli kılıf , gen3 kalem hediye geliyor. Satın alma sayfasında altta 800TL kuponu da mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı