Tab S6 Lite vs iPad 8. Nesil + Apple pencil

Tabletin hızı nasıl peki takılmalar falan oluyor mu ? Bir de kalemin hissiyatı nasıl? Benim için en önemlisi kalem çünkü.

Tabletin hızı nasıl peki takılmalar falan oluyor mu ? Bir de kalemin hissiyatı nasıl? Benim için en önemlisi kalem çünkü.
Tabletin hızı iyi. Takılma vs yaşamadım şimdiye kadar. Kalemi de iyi ama tabi ki bi Note 20 gibi üst seviye telefonların kalemleri kadar iyi de değil. Yine de iş görüyor fazlasıyla, ben herhangi bir eksisini görmedim. Bütün ders notlarımı rahatlıkla yazıyorum.

Tablet konusunda İPad rakibi bir cihaz henüz çıkmadı.

Anladım. Çok teşekkür ederim galiba s6 lite alacağım. iPad daha iyi tabii ki ama benim kullanımımda fazladan 1000 tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Anladım. Çok teşekkür ederim galiba s6 lite alacağım. iPad daha iyi tabii ki ama benim kullanımımda fazladan 1000 tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
iPad alırsan daha uzun ömürlü olur buna ben de katılıyorum. Aradaki fiyat farkına kalmış tercih. Ders için kullanacaksan kalem de alman gerekecek. Bundan dolayı aradaki fiyat farkı 1000tl'den de fazla oluyor zaten.

iPad alırsan daha uzun ömürlü olur buna ben de katılıyorum. Aradaki fiyat farkına kalmış tercih. Ders için kullanacaksan kalem de alman gerekecek. Bundan dolayı aradaki fiyat farkı 1000tl'den de fazla oluyor zaten.
Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama kalemin ucu aşındı mı 2 ayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…