Benim gördüğüm pek bir eksik olmadı açıkçası. En büyük eksik olarak iPhone'dan sonra Android bir cihaz kullanmak garip geldi. Bir ayar değiştireceğim mesela iki saat ayarlarda onu arıyorum. Ki sen eski tabletinden tecrübelisin sorun yaşayacağını sanmam. Ekranı LCD olduğu için dik yandan bakıldığı zaman dik açıyla bakıldığı kadar parlak durmuyor. Ama benim için sorun teşkil etmedi ekran gözüküyor sonuçta. Ekran biraz ayna gibi, dizi vs izlerken ekran siyah olduğunda kendini görüyorsun. Laptop ekranlarında olan muhabbet, bu da LCD panel kaynaklı bir şey sanırım. Artıları ise kaleminin beraber gelmesi, kendi not uygulamasının fazlasıyla yeterli olması (içindeki yazma seçenekleri, sayfa düzeni vs. fazlasıyla yetiyor), şarjı da iyi gidiyor. Ben çok sık kullanmıyorum gerçi sadece ders notları, arada twitch youtube veya netflix izliyorum o kadar. Hatta bu yüzden bilmediğim özellikleri bile vardır tabletin. En sevdiğim artısı ise ekranı ikiye bölebilmek. Ekranın solunda bir uygulama açıkken sağda başka bir uygulama açabiliyosun. Bu baya iş görüyor benim için. Online denemeyi üstüne çözebilirsin. PDF olarak atılıyorsa mesela o PDF'i açabileceğin bir kaç tane uygulama var. Onların üstünden kalem kullanarak çözüm yapabilirsin. Ben de PDF üstüne soru çözüyorum, gayet rahat oluyor.