Tab S8 Ultra alınır mı?

Hocam S8+ modeline de baktım arada 2k gibi fark var . Dediğiniz gibi boyutunu iyi düşünmek lazım ama film izlerken özellikle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
Filmi nasıl izleyeceğinize bağlı, sürekli masada monitör gibi kullanacaksanız ne kadar büyük o kadar iyi olabilir. Fakat multimedya tüketimi için en ideal tablet boyutları bütün markaların tabletlerine bakarsanız 11 inç olanlar, yatarken vs. kullanımları da rahat çünkü. Eliniz çok küçük değilse tek elle bile kullanım mümkün olabiliyor bunlarda. Daha özel kullanımlar için, PC alternatifi olarak kullanım gibi kullanım senaryolarında 12-13" tabletler ideal. S8 Ultra ise günlük tablet kullanımı ötesinde tamamen o çok iyi ekranın büyüğüne spesifik olarak ihtiyaç duyan veya tamamen laptop alternatifi olarak kullanmak isteyenlere hitap ediyor.

Hmm, peki bana önerebileceğiniz f/p 6-8 gb ramli en az tablet var mı ?
Bütçe dahilinde büyük ekran ve video izleme ağırlıklı istediğiniz için Tab S8+ en iyi tercih olur. Kalemle işiniz zaten pek olmayacaksa, 11 inç kullanmak da kafanıza yatarsa iPad 10. nesil alıp geçebilirsiniz. Android alacaksanız S serisi, iPad tarafında herhangi biri olabilir. Daha düşük fiyatlarda Huaweinin Google olayı sorun değilse Matepad 11 var aklınızda olabilir, biraz güncelliğini kaybeden bir cihaz ama kendi fiyatındaki tabletlerden daha iyi.

Fakat tableti almak için bir nedeniniz de yok gibi. Alıp kullanmayacaksanız gereksiz bir yatırım olabilir, dikkatli karar verin. Notebookunuz yoksa seyahatler için, bir şeyler izlemek için mobil bir cihaz olarak daha işlevsel de olabilir Macbook M1 Air gibi bir alet. Tablet spesifik özellik olarak kalem-not tutma vs. hiçbir beklentiniz olmadığı için bunu söylüyorum, tableti alıp kenara atan çok insan var çünkü.

Anladım hocam teşekkürler öneriler için . Tableti bilgisayarda çok kalmamak için istiyordum ama düşünüce tekrar gerek olmadığını anladım.

Al hocam ben kullanıyorum 1 ay oldu alalı 21500 tl ye aldım 256 gb artı 1 tb micro sd desteği ve 12 gb ram var s9 ultra da çıktı ama 1 tblık model 35000 tl aradaki farka değer mi bilmiyorum
Artıları super amoled panel harika görüntü kalitesi hızlı gerçekten oyun moyun performansı on numara (şimdilik) ses kalitesi çok güzel dışardan fiziksel klavye mouse desteği çok güzel harici hard disk 2 tba kadar fişe takmadan 2 tb üstü fişe takarak kullanabiliyorsun ntfs dosya desteği bile var. android işletim sisteminin tüm avantajları bunda da var

Eksiler ekran klavyesinin kullanımı tablet büyük o yüzden zor
Kılıf ekran koruyucu bulmak zor çünkü tablet büyük ben ankarada cepaxx ta buldum internetten iyi birşey bulmak zor

En önemlisi oled super amoled tüm panellerde olan logo yanığı tehlikesi bunda da var malesef bununla alakalı olarak technopat ta eli öpülesi bir arkadaş bir sayfa hazırlamış mutlaka okuyun ve oradaki yönergeleri uygulayın derim. (Samsung Cihazlarda AMOLED Yanığı Nasıl Engellenir?) Bilginiz olsun amoled yanığı garanti kapsamında değil bunu
lütfen gözönünde bulundurun.

Ben tüm bunlara rağmen cihazı severek kullanıyorum. İpad pro 10.5 inchten geçiş yaptım pişman da olmadım hatta niye bu kadar zaman apple'a takmışım dedim durdum. parasal sıkıntın yok ve laptopa eşdeğer tablet istiyorum diyorsan öneririm. Ama ergonomi açısından söylüyorum: satın almadan önce vatan bilgisayar gibi bir yerde eline alıp bi kullanmayı denemeni tavsiye ederim

Ya gençler, gerçekten teknoloji cahili olarak soruyorum, bilgisizlikten saçma sorular olabilir.
İşim gereği sürekli bilgisayar, telefon başındayım. markete bile giderken laptopu taşıyorum o derece. bu sebepten de kullandığım telefonlar hep büyük ekran. son telefonumun miladı doldu, Fold 5 için bekliyordum ama o da fos çıktı (galiba 6'ya sakladılar). bugün büyük ekran telefon bakarkan bu Samsung S9 tableti gördüm. Büyükçe de en azından laptoptan daha kullanışlı.
İki sorum var bu konuda:
Makine güçlü mü?
Bir de Samsunglarda telefon özelliği var deniyor İpad'de olmayan, bu tam olarak nedir?
Teşekkürler

Ya gençler, gerçekten teknoloji cahili olarak soruyorum, bilgisizlikten saçma sorular olabilir.
İşim gereği sürekli bilgisayar, telefon başındayım. markete bile giderken laptopu taşıyorum o derece. bu sebepten de kullandığım telefonlar hep büyük ekran. son telefonumun miladı doldu, Fold 5 için bekliyordum ama o da fos çıktı (galiba 6'ya sakladılar). bugün büyük ekran telefon bakarkan bu Samsung S9 tableti gördüm. Büyükçe de en azından laptoptan daha kullanışlı.
İki sorum var bu konuda:
Makine güçlü mü?
Bir de Samsunglarda telefon özelliği var deniyor İpad'de olmayan, bu tam olarak nedir?
Teşekkürler
Samsung DeX'ten bashediyorsunuz sanırım. Tableti DeX özelliğiyle PC ye bağladıktan sonra tablet ekranını PC ekranı olarak kullanabiliyorsunuz.

Al hocam ben kullanıyorum 1 ay oldu alalı 21500 tl ye aldım 256 gb artı 1 tb micro sd desteği ve 12 gb ram var s9 ultra da çıktı ama 1 tblık model 35000 tl aradaki farka değer mi bilmiyorum
Artıları super amoled panel harika görüntü kalitesi hızlı gerçekten oyun moyun performansı on numara (şimdilik) ses kalitesi çok güzel dışardan fiziksel klavye mouse desteği çok güzel harici hard disk 2 tba kadar fişe takmadan 2 tb üstü fişe takarak kullanabiliyorsun ntfs dosya desteği bile var. android işletim sisteminin tüm avantajları bunda da var

Eksiler ekran klavyesinin kullanımı tablet büyük o yüzden zor
Kılıf ekran koruyucu bulmak zor çünkü tablet büyük ben ankarada cepaxx ta buldum internetten iyi birşey bulmak zor

En önemlisi oled super amoled tüm panellerde olan logo yanığı tehlikesi bunda da var malesef bununla alakalı olarak technopat ta eli öpülesi bir arkadaş bir sayfa hazırlamış mutlaka okuyun ve oradaki yönergeleri uygulayın derim. (Samsung Cihazlarda AMOLED Yanığı Nasıl Engellenir?) Bilginiz olsun amoled yanığı garanti kapsamında değil bunu
lütfen gözönünde bulundurun.

Ben tüm bunlara rağmen cihazı severek kullanıyorum. İpad pro 10.5 inchten geçiş yaptım pişman da olmadım hatta niye bu kadar zaman apple'a takmışım dedim durdum. parasal sıkıntın yok ve laptopa eşdeğer tablet istiyorum diyorsan öneririm. Ama ergonomi açısından söylüyorum: satın almadan önce vatan bilgisayar gibi bir yerde eline alıp bi kullanmayı denemeni tavsiye ederim

Hocam cevaplar için teşekkürler. Yoğunluktan dolayı yazamadım malum tabletin parasını çıkarmak lazım :). Samsung'un kendi sitesindeki indirim ile 1tb 16gb olan S9 modeli 26k tlye aldım. Klavyeli kılıfı şarj cihazı hepsi 30k ya geldi. Gerçekten güzel bir cihaz. üstte de yazdığım gibi benim için fazla bir cihazdı ama indirime denk gelince aldım gitti. Yalnız dediğin gibi gerçekten ağır cihaz. uzun süreli kullanımlarda bilekleri yoruyor.

Hocam cevaplar için teşekkürler. Yoğunluktan dolayı yazamadım malum tabletin parasını çıkarmak lazım :). Samsung'un kendi sitesindeki indirim ile 1tb 16gb olan S9 modeli 26k tlye aldım. Klavyeli kılıfı şarj cihazı hepsi 30k ya geldi. Gerçekten güzel bir cihaz. üstte de yazdığım gibi benim için fazla bir cihazdı ama indirime denk gelince aldım gitti. Yalnız dediğin gibi gerçekten ağır cihaz. uzun süreli kullanımlarda bilekleri yoruyor.
Hocam çok iyi fiyata üst model almışsınız. güle güle kullanın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı