Al hocam ben kullanıyorum 1 ay oldu alalı 21500 tl ye aldım 256 gb artı 1 tb micro sd desteği ve 12 gb ram var s9 ultra da çıktı ama 1 tblık model 35000 tl aradaki farka değer mi bilmiyorum
Artıları super amoled panel harika görüntü kalitesi hızlı gerçekten oyun moyun performansı on numara (şimdilik) ses kalitesi çok güzel dışardan fiziksel klavye mouse desteği çok güzel harici hard disk 2 tba kadar fişe takmadan 2 tb üstü fişe takarak kullanabiliyorsun ntfs dosya desteği bile var. android işletim sisteminin tüm avantajları bunda da var
Eksiler ekran klavyesinin kullanımı tablet büyük o yüzden zor
Kılıf ekran koruyucu bulmak zor çünkü tablet büyük ben ankarada cepaxx ta buldum internetten iyi birşey bulmak zor
En önemlisi oled super amoled tüm panellerde olan logo yanığı tehlikesi bunda da var malesef bununla alakalı olarak technopat ta eli öpülesi bir arkadaş bir sayfa hazırlamış mutlaka okuyun ve oradaki yönergeleri uygulayın derim. (
Samsung Cihazlarda AMOLED Yanığı Nasıl Engellenir?) Bilginiz olsun amoled yanığı garanti kapsamında değil bunu
lütfen gözönünde bulundurun.
Ben tüm bunlara rağmen cihazı severek kullanıyorum. İpad pro 10.5 inchten geçiş yaptım pişman da olmadım hatta niye bu kadar zaman apple'a takmışım dedim durdum. parasal sıkıntın yok ve laptopa eşdeğer tablet istiyorum diyorsan öneririm. Ama ergonomi açısından söylüyorum: satın almadan önce vatan bilgisayar gibi bir yerde eline alıp bi kullanmayı denemeni tavsiye ederim