Tab S9 FE 256/12 vs Tab s9FE 128/8 vs iPad 10. nesil 256 GB

Site guvenli diye biliyorum Apple resmi saticisi.
Renk farki var.
Dedigim gibi performans olarak yine Apple'in olan M4 Pro harici rakibi yok fakat pil konusunda ne kadar uzer ne kadar sevindirir bilemiyorum.

Kalem konusunda ise 4.5k falan pencil Pro ucreti var 25 civarina deni geliyor pencil Pro ileri seviye cizim icin bile yeterli bir kalem eger o kadar ileri seviye is yapmam diyorsaniz S9 da bakabilirsiniz fakat S Pen'in çizim konusunda ne durumda oldugunu bilmiyorum.

Site guvenli diye biliyorum Apple resmi saticisi.
Renk farki var.
Dedigim gibi performans olarak yine Apple'in olan M4 Pro harici rakibi yok fakat pil konusunda ne kadar uzer ne kadar sevindirir bilemiyorum.

Kalem konusunda ise 4.5k falan pencil Pro ucreti var 25 civarina deni geliyor pencil Pro ileri seviye cizim icin bile yeterli bir kalem eger o kadar ileri seviye is yapmam diyorsaniz S9 da bakabilirsiniz fakat S Pen'in çizim konusunda ne durumda oldugunu bilmiyorum.
ipad 10.nesil 256 gb olan 20000 tl + 3500 de kalemle birlikte 23500e denk geliyor
ipad air 128 gb olan tek başına 23000 tl ve kalemle 26500 oluyor.Ipad 10.nesil alma taraftarıyım ama bir eksik yönü veya göze çarpacak sıkıntısı var mı?

iPad 10.nesil 256 GB olan 20000 TL + 3500 de kalemle birlikte 23500e denk geliyor.
iPad Air 128 GB olan tek başına 23000 TL ve kalemle 26500 oluyor. iPad 10.nesil alma taraftarıyım ama bir eksik yönü veya göze çarpacak sıkıntısı var mı?

Ana farkları işlemci ve renk doğruluğu.
M.2'nin kalemi çizerler için tasarlanmış özellikleri ona göre bir kalem 10. nesil de kullanılabilen kalem günlük kullanıcı için tasarlanmış bir kalem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı