Tab S9 FE Plus adaptör önerisi

Makaleler
1
Tan S9 FE Plus adaptör almak istiyorum.
Galiba içinden çıkan Type-C to Type-C kablo 25watt destekliyor. Orijinal adaptör mu almalıyım yoksa daha uygun fiyatlı kaliteli bir adaptör mü almalıyım?

Cihaz 45watt destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim 25 watt versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum. Samsung PPS deteği var.

mazon.com.tr/Cihazı-Samsung-Galaxy-Note10-Şebeke/dp/B0BYX3DYWK/ref=asc_df_B0BYX3DYWK/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=659425541654&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=9251367896970420952&hvpone=&hvptw

En ucuzu bu.

Bunu almıştım zaten ama akım watt uyumusuzluğu yapar diye düşündüm. Ben bu tarz konularda biraz takıntılıyım.

Adaptörün değerlerini atayım siz deyin tam uyumlu mu değil mi diye.
IMG_20240831_183051.jpg

Cihazın içindeki kablo 3A destekliyormuş. Bu alet ile 25Watt ile kullanırken tam uyumlu şarj edebilir miyim?

Son düzenleme:
Bunu almıştım zaten ama akım watt uyumusuzluğu yapar diye düşündüm. Ben bu tarz konularda biraz takıntılıyım.

Adaptörün değerlerini atayım siz deyin tam uyumlu mu değil mi diye.Eki Görüntüle 2299020

Cihazın içindeki kablo 3A destekliyormuş. Bu alet ile 25watt ile kullanırken tam uyumlu şarj edebilir miyim?

Elinizdeki kabloyla kullanabilmeniz lazım. Çünkü Samsung PPS teknolojisi 2.25a 21v ile 45W şarj yapabiliyor. Adaptörün arkasında yazıyor.

Ayrıca Samsung tarafından onaylanan PPS destekli bir adaptör kullanmanızda sorun olmaz.

Samsung PPS kullanilip kullanılmadığını anlayabilmemin bir yolu var mı peki?

Şarja taktığınızda şarj logosu mavi ise kullanıyordur.

Ve süper hızlı şarj yazar.

Şarj ederken süper hızlı şarj yazıyor.
Ayrıca Samsung tarafından onaylanan PPS destekli bir adaptör kullanmanızda sorun olmaz.

Şarja taktığınızda şarj logosu mavi ise kullanıyordur.

Ve süper hızlı şarj yazar.
Ekran kapalıyken mavi evet açık olunca da süper hızlı şarj yazıyor. Anker PPS Samsung tarafından onaylı mi peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı